טרנד מבשלות הקראפט במגמת עלייה

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('9237a55e-e13f-4fa0-98fb-6ca3cfcadb8f','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21779,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9237a55e-e13f-4fa0-98fb-6ca3cfcadb8f','/dyncontent/2024/10/29/fc678000-eec2-4266-be8e-2015e1b07daa.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21779,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9237a55e-e13f-4fa0-98fb-6ca3cfcadb8f','/dyncontent/2024/10/28/0332465c-494d-442b-9555-69f107e59b26.gif',18596,'לב ישראלי אייטם כתבה ',525,78,true,21779,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9237a55e-e13f-4fa0-98fb-6ca3cfcadb8f','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21779,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9237a55e-e13f-4fa0-98fb-6ca3cfcadb8f','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21779,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9237a55e-e13f-4fa0-98fb-6ca3cfcadb8f','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21779,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

בשנים האחרונות, עולם הבירה חווה מהפכה של ממש. לצד הבירות המסחריות הידועות, מתחולל שינוי עם עלייתן של מבשלות הקראפט. מבשלות אלו, המהוות חלק מענף מתפתח ומרתק, קטנות יותר, מקומיות יותר, ומציעות מבחר רחב של בירות ייחודיות ומעניינות, תוך שימוש בחומרי גלם מובחרים, טכניקות בישול מגוונות והרבה יצירתיות.

PIXABAY

מה הפך את מגמת מבשלות הקראפט לכל כך נחשקת?

 

איכות גבוהה: מבשלות הקראפט שמות דגש משמעותי על חומרי גלם איכותיים ותהליך הבישול. הן נוטות להשתמש בחומרים טריים ואיכותיים ולעקוב אחרי תהליך בישול מסורתי וקפדני. לכן, בירות הקראפט ידועות בטעמן המורכב והעשיר ובאיכות גבוהה מאוד.בגלל הכמויות הקטנות שהן מבושלות הן בדרך כלל מגיעות טריות לצרכן.

 

מבחר טעמים: מבשלות הקראפט מאפשרות לאוהבי בירה להכיר טעמים וסגנונות חדשים. הן מנסות שילובים שונים של כשות, לתת, שמרים ותוספים נוספים. לכן אפשר למצוא בירות קראפט במגוון רחב של סגנונות, החל מקלאסיקות עם שינוים קטנים ועד לבירות חדשניות עם טעמים נועזים ומפתיעים.

 

בירת קראפט וקהילה: מבשלות הקראפט הן יותר מעסק – הן גם מייצרות קהילה עבור חובבי הבירה. הן יוצרות קשרים אישיים עם חובבי הבירה, מאפשרות להם לחוות את הבירות השונות בצורה ישירה, ומעודדות מעורבות בפעילויות חברתיות, סדנאות מקצועיות וגם סדנאות עבור הקהל הרחב חובב הבירה.

 

הטרדנים של מבשלות קראפט

 

מגמת מבשלות הקראפט החלה לתפוס תאוצה לפני כ- 40 שנה. מגמה זו משפיעה רבות על תחום הבירה כולו. היא תורמת למגוון וחדשנות, מעודדת מודעות לאיכות ולקהילה, ומקדמת צריכת בירה אחראית.

 

צפוי שמגמת מבשלות הקראפט תמשיך להצליח גם בעתיד. עוד ועוד אנשים מגלים את עולם הבירות הייחודיות, ומבשלות חדשות ממשיכות להיפתח בארץ ובעולם. מבשלות הקראפט הופכות לחלק בלתי נפרד מהתרבות המקומית. לדוגמא מבשלת השניט התל-אביבית שהפכה להיות מקום בילוי מרכזי בכיכר גבעון ולאחרונה גם החלה להפיץ מגוון בירות בפחיות במארזים מיוחדים.

 

לאוטר: המקום לאוהבי בירה

 

לאוטר הוא דוגמה מצוינת לפופולריות של בירות הקראפט. הלאוטר הוא בית לאוהבי בירה בתל-אביב – בר קראפט וחנות שמציעים מגוון עצום של בירות קראפט מיצרנים מקומיים ובכלל מכל העולם. בבר הקראפט הייחודי הזה אפשר לטעום מגוון בירות לא  מוכרות, ליהנות מהאווירית הבר הכיפית ולפגוש חובבי בירה.

 

הלאוטר מציע גם שירות משלוחים מהיר לכל רחבי הארץ, המאפשר ליהנות מהבירות הייחודיות גם בנוחות הבית.

 

מה מציע בלאוטר?

 

- מבחר עצום של בירות: הלאוטר מציע למעלה מ-180 סוגי בירה, בכל סגנון וטעם.

- קהילת חובבי בירה: הלאוטר מהווה מקום מפגש לסדנאות, השקות וטעימות עבור חובבי בירה מכל הארץ.

- שירות משלוחים לכל רחבי הארץ: לאוטר מספקת שירות משלוחים בכל רחבי ישראל. אפשר לקבל בירות ייחודית עד הבית.

- מועדון הקצף של הלאוטר: מועדון לקוחות ייחודי לאוהבי בירה, המזמין לאירועים מיוחדים, השקות, טעימות של בירות אקסקלוסיביות, ומבצעים מיוחדים בלעדיים.

 

 

$(function(){setImageBanner('f2090197-5156-4395-9bbc-ca8ea1f336ce','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,false,21781,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה