המסעדה החדשה באשדוד שהופכת לבשרית הטובה בישראל
04.04.22 / 08:05
מסעדת הסלון היווני של גיא פרץ במלון ווסט באשדוד היא שילוב של מקום קסום המשרה אווירה של חו"ל עם שואו של סלטים ומנות קלילות, טריות ומאוד טעימות שמגיעות בזה אחר זה כמו בסרט נע (סרט מתח מעולה עם סוף טוב), בשר מהמשובחים ביותר שאכלתם וקינוחים מעולים.
הסלון היווני באשדוד מסתמן כמסעדה תחת פיקוח כשרות מהטובות ביותר בארץ (ויש שיגידו הטובה ביותר). גאווה מקומית וביקור חובה.
חיזוק משמעותי בדרך להפיכתה של אשדוד כמעצמה קולינרית והפעם אשדוד מפתיעה לא רק בדגים אלא דווקא במסעדה בשרית מעולה בכל הפרמטרים.
לאחר תקופת ההרצה, המסעדה של הסלון היווני באשדוד, מצליחה להפתיע שוב ושוב את האורחים הבאים מכל רחבי הארץ לווסט באשדוד.
כבר בכניסה למקום דרך מלון ווסט, אנו מרגישים אווירה של חו"ל, כניסה כמו למקום אחר שמנותק מהוויה המקומית ישראלית. כמו סיור קסום ביוון.
עיצוב, חם ויפיפה, שמוציא אותך למחזות אחרים ויפים.
את פנינו מקבלת ויטרינת הבשרים העוצמתיים, שולחנות מזמנים כבסיפור אגדה קסומה.
במקום שולחנות ופינות רומנטיות, חדרי אירוח במגוון גדלים שמתאימים לקבוצות ולמשפחות שרוצים לפנק אותם.
סצנה חדשה ונוספת שיש בסלון היווני באשדוד היא ישיבה על הבר – יש שמגיעים כבר בשש בערב – משלבים אלכוהול משובח עם מזטים וסטייקים שאין באיכותם במסעדות בארץ. כך מבלים שעות עד לתוך הלילה.
אנחנו כבר ביקרנו במקום 3 פעמים ולמדנו שכל שאנו צריכים הוא להגיד לשף גיא פרץ – אנחנו באים כך וכך אנשים. סומכים עלייך.
וכשאנו מגיעים, לפני שאנחנו מספיקים להמתין, יורדים אל השולחן מגוון מרהיב של סלטים בטעמים מנצחים, כל מנה בצבע, עם סיפור משלה ופרזנטציה מרהיבה, משם עוברים אוטומטית למנות פתיחה שהתגובות עליהן הם בסגנון של – וואוו... ואז מגיעים הבשרים על מגשים עוצמתיים והוואוו כבר יוצא בשאגה מהגרונות, לפעמים מלווה במחיאות כפיים.
כשתהיו בטוחים שאתם מלאים לחלוטין, יפתיעו אתכם הקינוחים המאוד מיוחדים (לא ידענו שאפשר מפרווה להמציא כאלו קינוחים איכותיים) ואתם לא תשאירו פירור על הפלטה.
זאת החוויה כשאתם מזמינים מנות מראש, אבל החוויה לא פחות עוצמתית כשאתם מזמינים מהתפריט את המנות כבודדות.
כן, המסעדה היוונית שקמה באשדוד, היא לא עוד מסעדה, היא סיפור, היא יופי של בילוי, היא המקום לחוויית בילוי וטעמים, והיא כבר מוגדרת על ידי המבקרים כמסעדה הטובה ביותר שאכלו בה.
השף גיא פרץ שמביא איתו לעיר הולדתו את כל הניסיון שרכש בארץ ובעולם אומר - "גאה לחזור לעיר בה גדלתי ולתרום לקולינאריה המקומית המתפתחת".
פתוח ימים א-ה מ 18:00 ועד חצות.
פיקוח איגוד הרבנים בישראל וחלק מהבשרים גם בכשרות מהדרין.
יש להזמין מקום מראש בלבד - 055-9706478