חוגגים לתות: רולדת תותים עם קצפת

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('fc52ba55-cb46-4a2b-be13-0c119f976cf7','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('fc52ba55-cb46-4a2b-be13-0c119f976cf7','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('fc52ba55-cb46-4a2b-be13-0c119f976cf7','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('fc52ba55-cb46-4a2b-be13-0c119f976cf7','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('fc52ba55-cb46-4a2b-be13-0c119f976cf7','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('fc52ba55-cb46-4a2b-be13-0c119f976cf7','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('fc52ba55-cb46-4a2b-be13-0c119f976cf7','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

הידעתם שהיום יום התות הבינלאומי? לכבוד הפרי האדום אדום הזה, ורד מכינה רולדת תותים וניל מהממת

מי לא אוהב תותים? ועוד עם קצפת וניל טעימה טעימה בתוספת פצפוצי שוקולד!

לרגל יום התות הבינלאומי הכנתי לכם מתכון משגע לרולדת תותים וניל עם פצפוצי שוקולד, בהשראת חבר שף קונדיטור.צילום: ורד לוי

רולדת תותים וניל עם פצפוצי שוקולד

לבצק:
4 ביצים גדולות
כוס סוכר
3/4 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפייה
קורט מלח
2 כפות שמן
כפית תמצית וניל איכותית

לקציפת וניל
מכל וחצי של שמנת מתוקה
אבקת פודינג וניל עם פצפוצי שוקולד
200 גרם תותים חתוכים לקוביות

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-200 מעלות.
מקציפים את הביצים עם הסוכר, המלח ותמצית הווניל לקציפה יציבה ובהירה, למשך שבע-שמונה דקות. מנפים את הקמח ואבקת האפייה ומוסיפים תוך כדי ערבול במהירות איטית.

בשלב האחרון מוסיפים את השמן, ובעזרת מרית, בתנועות קיפול מהירות ומעטות, יוצרים תערובת אחידה. משטחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים למשך שבע-שמונה דקות עד להזהבה.

מקציפים את השמנת המתוקה והפודינג לקרם יציב. מורחים שלושת רבעי קרם על הבצק, מפזרים את הפירות ומגלגלים לרולדה. מורחים את יתרת הקרם על העוגה ומקשטים בתותים.

יום תותים שמח! 

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('83957e42-efc7-4356-a30c-1b5a860468cd','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('83957e42-efc7-4356-a30c-1b5a860468cd','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('83957e42-efc7-4356-a30c-1b5a860468cd','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה