פיני במטבח: מתכון ממולאים לט"ו בשבט
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('b4b1c65c-9bac-4c06-a639-8611c0aa0818','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b4b1c65c-9bac-4c06-a639-8611c0aa0818','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b4b1c65c-9bac-4c06-a639-8611c0aa0818','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b4b1c65c-9bac-4c06-a639-8611c0aa0818','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b4b1c65c-9bac-4c06-a639-8611c0aa0818','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b4b1c65c-9bac-4c06-a639-8611c0aa0818','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b4b1c65c-9bac-4c06-a639-8611c0aa0818','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
פירות יבשים ממולאים בבשר ובבורגול ומבושלים בציר עוף וצימוקים. צריך יותר מזה כדי לחגוג את ט"ו בשבט?
השבוע יש לנו מנה חגיגית מרשימה, והכי חשוב טעימה מאוד, לט"ו בשבט ובכלל לחגים ולאירועים מיוחדים. פירות יבשים מכל הסוגים, ממולאים לא רק בבשר אלא גם בבורגול שמוסיף לאווריריות, מתבשלים בציר עוף עדין וצימוקים שנותנים ניצוץ של מתיקות.
הכי חשוב: אל תיבהלו מריבוי השלבים - כל אחד מהם מהיר וקליל ויביא אתכם בקלות ובמהירות למנה יפהפייה בעלת מתקתקות מיוחדת. חג שמח!
פירות יבשים ממולאים 10 תאנים מיובשות, מושרות 50 דקות במים 10 משמשים מיובשים, מושרים 50 דקות במים 10 שזיפים מיובשים, מושרים 50 דקות במים 50 גרם צימוקים
חומרים לציר: זוג כרעיים חתוכות לשניים (עדיף ללא עור) בצל יבש חצוי ופרוס מעט פלפל אנגלי ופלפל שחור גרוס טרי כורכום מעט שמן 1.5 ליטר מים
אופן הכנת הציר: בסיר שטוח מחממים שמן, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא מזהיב. מוסיפים את הכרעיים ומטגנים משני הצדדים. מוסיפים ליטר וחצי מים. מנמיכים את האש, מסירים קצף (אם יש) ומבשלים 35 דקות. מסננים את הנוזל שנותר כך שיהיה צלול.
חומרים למלית: 400 גרם בשר טחון 100 גרם בורגול גס מושרה לעשר דקות במים רותחים 2 בצלים יבשים מגוררים וסחוטים 1 חלבון ביצה מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה: מערבבים בקערה את כל החומרים ומניחים בצד.
לוקחים את הפירות – המשמשים, התאנים והשזיפים המיובשים – פותחים אותם בעדינות, דוחסים את המלית בזהירות פנימה ומניחים בצד.
בסיר שטוח מחממים מעט שמן, מוסיפים לשתי דקות את הכרעיים המבושלות. מוסיפים את הצימוקים ושלוש כוסות מהציר שהכנו, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומסדרים יפה את הממולאים. מנענעים קלות ובעדינות את הסיר. מבשלים על אש קטנה במשך כ־40 דקות.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('ec5d69ea-d25f-4e00-946a-af4de8c97991','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('ec5d69ea-d25f-4e00-946a-af4de8c97991','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|