ווריאציה קלה ורעננה לעוגת מילפה

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('44f550a1-4901-4401-9da8-006639fbe63f','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('44f550a1-4901-4401-9da8-006639fbe63f','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('44f550a1-4901-4401-9da8-006639fbe63f','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('44f550a1-4901-4401-9da8-006639fbe63f','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('44f550a1-4901-4401-9da8-006639fbe63f','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('44f550a1-4901-4401-9da8-006639fbe63f','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('44f550a1-4901-4401-9da8-006639fbe63f','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

האסוציאציה שעולה כשחושבים על מילפה, מלבד כמה שזה טעים, זה כמה שזה מסובך להכנה ואכילה. מרסל בן שמחון מביאה לכם מתכון קל להכנה ועוד יותר קל לאכילה! (40 יחידות)

 

­מרכיבים:

1 חבילה בצק עלים ריבועים של מעדנות. רק ריבועים!! לא לנסות להתחכם זה לא עובד.

להפשיר במקרר 3 שעות /לילה.

לסדר את הריבועים על נייר אפיה  ולחתוך כל ריבוע לשניים. (נוצרים 40 מלבנים, 2 תבניות)

לאפות כרבע שעה 180 מעלות עד שמזהיב.

 

בינתיים הקציף לקרם יציב:

 2 שמנת מתוקה

2 כוסות חלב

2 פודינג

 

להכנה:

לפתוח כל מלבן ל- 2, (נפתח בקלות עם היד או בסכין)

לסדר החלק התחתון של המלבן במגש גדול, על נייר אפיה. להזליף רצועה עבה של הקרם על כולם ולכסות עם החלק העליון של המלבן.

להזליף עוד פס קרם עדין על כל הריבועים, אפשר עם למרוח עם כפית.

לפזר פירורי שוקולד, או פרוסת תות וכדו..

לבסוף לפזר אבקת סוכר ולהגיש.

ניתן להכין פרווה להשתמש בקצפת צימחית.

בתיאבון!!

 

 

 

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('7df10a4b-0f2c-4aad-9b18-0e339e3d5c0a','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('7df10a4b-0f2c-4aad-9b18-0e339e3d5c0a','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה