מוס מוקה ונשיקות קפוא / תבנית מס' 24 או 12-15 גביעים אישיים

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('6dcc2d5b-aea8-4c97-b357-dfaf9c0cb8fa','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6dcc2d5b-aea8-4c97-b357-dfaf9c0cb8fa','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6dcc2d5b-aea8-4c97-b357-dfaf9c0cb8fa','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6dcc2d5b-aea8-4c97-b357-dfaf9c0cb8fa','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6dcc2d5b-aea8-4c97-b357-dfaf9c0cb8fa','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6dcc2d5b-aea8-4c97-b357-dfaf9c0cb8fa','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6dcc2d5b-aea8-4c97-b357-dfaf9c0cb8fa','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

איריס פינצ'ו במתכון מיוחד לשנת 2016- אחד הסמלים הכי מזוהים עם ליל הסילבסטר, ערב ראש השנה האזרחי, הוא נשיקת חצות עם האהוב/ה. במתכון היום (של חן שוקרון בשינויים קלים) יש המון נשיקות קטנטנות והוא מאוד פשוט להכנה.

החומרים

2 כפות אבקת נס קפה איכותי
2 כפות מים רותחים
1/2 כוס חלב מרוכז ממותק
2 מיכלים שמנת מתוקה (500 מ"ל)
100 גרם אבקת סוכר
100 גרם שוקולד מריר (לפחות 56% מוצקי קקאו) קצוץ גס
2 כוסות נשיקות מרנג בטעם וניל קטנטנות (נמכרות בכל סופר)

אופן ההכנה

ממיסים את אבקת הנס קפה עם המים הרותחים, מוסיפים את החלב המרוכז ומערבבים היטב.  בקערת המיקסר מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר לקצף יציב. מוסיפים לקערה עם הקצפת את נשיקות המרנג, את השוקולד המריר ואת תערובת הקפה. מערבבים בעדינות בתנועות קיפול עד שאחיד.

מעבירים את המוס לתבנית 24, מיישרים ומכסים בניילון נצמד. מקפיאים לילה שלם.  אפשר גם להקפיא את המוס בגביעים אישיים (12-15). 

בתאבון !

להזמנות פנו לכתובת: whatscooking.co.il

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('32495f64-9899-4364-953b-6e87fa2b4e3f','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('32495f64-9899-4364-953b-6e87fa2b4e3f','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה