עוגת דבש עם אגוזים, קשיו ושקדים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('a5f72172-2fe3-4e9c-a427-8cda121960d5','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a5f72172-2fe3-4e9c-a427-8cda121960d5','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a5f72172-2fe3-4e9c-a427-8cda121960d5','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a5f72172-2fe3-4e9c-a427-8cda121960d5','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a5f72172-2fe3-4e9c-a427-8cda121960d5','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a5f72172-2fe3-4e9c-a427-8cda121960d5','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a5f72172-2fe3-4e9c-a427-8cda121960d5','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
עוגת דבש היא קינוח מעולה לחג ראש השנה. לכל אחד יש את המתכון המנצח שלו להכנת עוגת הדבש, חלק לקחו את המתכון מירושה, חלק יצרו את המתכון בעצמם וחלק למדו עם הזמן טכניקות שונות. זה נכון, שעוגת דבש היא לא העוגה הנמכרת ביותר במדפי הסופר, אבל ללא ספק בעוגה חגיגית עם אפקט מנחם ומעודד. מתכון מנצח ששווה לשמור!
תקופת החגים מאופיינת בתקופה של התחלות חדשות, הזדמנויות מיוחדות והפתעות בלתי נשכחות לכן, זה בדיוק הזמן להפתיע את בן הזוג, האורחים או סתם את השכנים והחברים עם עוגה שתגרום לסועדים ללקק את האצבעות.
מצרכים:
- 4 ביצים בגודל M.
- 150 גרם של סוכר או 3/4 כוס.
- דבש איכותי.
- חצי כוס של מייפל.
- 300-400 גרם של קמח תופח.
- אגוזים (ניתן לחתוך את האגוזים לחתיכות קטנות או להשאיר אותם שלמים לפי בחירתכם).
- קשיו (ניתן לחתוך את קשיו לחתיכות קטנות או להשאיר אותם שלמים לפי בחירתכם).
- שקדים (ניתן לחתוך את שקדים לחתיכות קטנות או להשאיר אותם שלמים לפי בחירתכם).
- כפית סודה לשתייה.
- 1/4 כוס סוכר.
הכנת ציפוי לעוגה
ניתן להוסיף ציפוי לעוגה המורכב מתערובת של סירופ סוכר, 3 כפות מייפל, חצי כוס מים, ומעט שוקולד לפי הטעם האישי. מכניסים הכל לתבנית מערבבים עד שמגיעים לתעורבת אחידה. את הסירופ יש למרוח על גבי העוגה ממש לפני שמכניסים אותה לתנור.
אופן ההכנה:
- מקציפים חלבונים עם סוכר עד שמגיעים לקצף אחיד.
- לוקחים קערה נפרדת ומערבבים בה את המצרכים הרטובים ובקערה נפרדת אחרת את המרכיבים היבשים. יש להשתדל לערב לאט ובעדינות.
- מוסיפים את המרכיבים היבשים והרטובים לקערה עם הקצף ומערבבים עד שמגיעים לתערובת אחידה.
- שופכים את התערובת לתבנית אפייה לפי הצורה הרצוייה עגולה / מרובעת וכדומה.
- מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות למשך 45 מעלות.
- מוציאים את העוגה, נותנים לה כמה דקות להתקרר וניתן להגיש.
הערה: מומלץ להגיש את העוגה כשהיא חמימה והציפוי עדיין גמיש.
לעוד מתכונים מומלצים לראש השנה לחצו כאן
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('fc431197-52d0-470c-9ea4-8ff24f91a11c','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('fc431197-52d0-470c-9ea4-8ff24f91a11c','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('fc431197-52d0-470c-9ea4-8ff24f91a11c','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|