$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('e897eb25-8e11-47f7-86a4-920b15844e97','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e897eb25-8e11-47f7-86a4-920b15844e97','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e897eb25-8e11-47f7-86a4-920b15844e97','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e897eb25-8e11-47f7-86a4-920b15844e97','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e897eb25-8e11-47f7-86a4-920b15844e97','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e897eb25-8e11-47f7-86a4-920b15844e97','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e897eb25-8e11-47f7-86a4-920b15844e97','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
פיצה היא מאכל איטלקי הנכנס לשורש המטבח הישראלי. היום כמעט כל בית בישראל מכין פיצה או מזמין פיצה לארוחה. היתרון המשמעותי ביותר בפיצה הוא שהיא מתאימה כמעט לכל ארוחה – ארוחת צהרים או ערב ואפילו סתם בתור נשנוש.
רוצים להכין פיצה איטלקית מושלמת? עקבו אחרי המתכון הבא:
* המתכון מתאים לשתי פיצות גדולות
חומרים לבצק הפיצה:
1 קילו של קמח
1 שמריים טריים (עדיף מותג שמרית) 50 גרם (אין לשים שמריים יבשים).
1/2 שקית של משפר אפיה – בערך 25 גרם.
חצי כוס של שמן זית איכותי ( יש לשים לב שמדובר שמן זית אמיתי).
כפית אחת קטנה של סוכר לבן.
כף גדולה של מלח.
2 כוסות של מים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים לרוטב הפיצה:
קופסא שלמה של עגבניות מרוסקות (לא מומלץ להשתמש ברסק).
2 שיני שום כתוש.
2 כפות של שמן זית איכותי (יש לשים לב שמדובר שמן זית אמיתי).
כפית שטוחה של מלח.
גבינה מוצרלה איכותית פרוסה או מגורדת לפי טעם אישי. ניתן להשתמש בגבינות נוספות כגון צ'דר, גרוייר או כל גבינה אחרת כל עוד מדובר בגבינה איכותית.
תוספות מומלצות לפיצה
הערה: את התוספות יש להוסיף ממש לפני ההכנסה לתנור.
פטריות טריות פרוסות דק.
זיתים שחורים ללא הגרעין (!)
בזיליקום ואורגנו
שיני שום
גמבה אדומה פרוסה דק
אופן הכנת המתכון:
- לקוחים קערה גדולה ומכניסים אליה את הקמח ואת משפר האפייה.
- מוסיפים סוכר, שמן ולשים היטב. מוספים בהדרגה איטית מים וממשיכים בפעולת הלישה עד שהתוכלת מגיעה לאחידות והבצק הופך לרך וגמיש.
- לאחר הלישה מניחים את הבצק לנוח למשך 20 דקות כאשר הוא מכוסה. מחלקים את הבצק לשניים ומקפיאים חצי אחד כאשר הוא עטוף טוב.
- מרדדים את הבצק בעזרת מערוך עד לעובי הרצוי (מומלץ עובי של 1/2 ס"מ). לאחר הרידוד לוקחים תבנית אפיה לפי הצורה הרצויה(עגולה או מרובעת) ומשמנים אותה קלות ומרידים את הבצק לתבנית.
- מפזרים מעל את רסק העגניות, הגבינה הצהובה ואת התוספות הרצויות.
- אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות כ 20 דקות והפיצה מוכנה
בתיאבון!
למתכון פיצה נוסף, לחצו כאן
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('1afbe865-e1b7-4a60-9520-430feaa7f572','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('1afbe865-e1b7-4a60-9520-430feaa7f572','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1afbe865-e1b7-4a60-9520-430feaa7f572','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|