$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('65cfb943-6203-456b-83ef-695cb56b76a3','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('65cfb943-6203-456b-83ef-695cb56b76a3','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('65cfb943-6203-456b-83ef-695cb56b76a3','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('65cfb943-6203-456b-83ef-695cb56b76a3','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('65cfb943-6203-456b-83ef-695cb56b76a3','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('65cfb943-6203-456b-83ef-695cb56b76a3','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('65cfb943-6203-456b-83ef-695cb56b76a3','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
הפעם איריס פינקו מביאה מתכון של קרין גורן לבראוניז שוקולד טובים במיוחד. אפשר לגוון ולהוסיף אחת מהאפשרויות הבאות: 1 כוס אגוזי מלך/פקאן קצוצים או 1 כוס אגוזי קשיו קלויים מלוחים או 1 כוס שקדים קלויים מלוחים.
החומרים לתבנית חד פעמית בגודל 27X33 ס"מ
300 גרם שוקולד מריר (לפחות 45% מוצקי קקאו) 300 גרם חמאה 1.5 כוס סוכר לבן 1 כוס סוכר חום 6 ביצים 2 כפות גדושות קקאו 0.5 כפית מלח
אופן ההכנה
לחמם תנור ל- 170 מעלות ולרפד את התבנית בנייר אפייה.
להמיס במיקרוגל בפולסים קצרים את השוקולד והחמאה עד שנמס ולערבב לתערובת חלקה. להוסיף את שני סוגי הסוכר ולערבב היטב. בקערית נפרדת לטרוף את הביצים עם המלח ולהוסיף לשוקולד (שימו לב שלא יהיה חם). לנפות את הקמח והקקאו ולהוסיף לתערובת השוקולד. למזוג לתבנית המרופדת ולאפות כ-40 דקות עד שהעוגה יציבה. לקרר את העוגה ולהעביר למקרר ל- 3 שעות. כשהעוגה קרה לגמרי, להוציא אותה מהתבנית, לקלף את נייר האפייה ובאמצעות סכין ארוכה וחדה לחתוך לקוביות (30 עד 40 קוביות). להכניס לעטרות נייר ולשמור בקירור.
המתכון נראה לכם מגניב אבל לא חושבים שבאמת תתחילו להכין? אפשר גם להזמין מאיריס במייל: [email protected] או בפייסבוק - לחצו כאן
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('444d1a02-1b16-49e2-a207-9002d2dfc153','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('444d1a02-1b16-49e2-a207-9002d2dfc153','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('444d1a02-1b16-49e2-a207-9002d2dfc153','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|