מתכון לפיצה הכי טעימה בעולם

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('be804bec-ec6e-4fb2-9cc3-3fef638da507','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('be804bec-ec6e-4fb2-9cc3-3fef638da507','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('be804bec-ec6e-4fb2-9cc3-3fef638da507','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('be804bec-ec6e-4fb2-9cc3-3fef638da507','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('be804bec-ec6e-4fb2-9cc3-3fef638da507','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('be804bec-ec6e-4fb2-9cc3-3fef638da507','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('be804bec-ec6e-4fb2-9cc3-3fef638da507','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

חיפשנו עבורכם את המתכון לפיצה הכי טעימה בעולם. אם תבצעו את ההוראות כמו שצריך....יתחננו בפניכם להזמנה. ואל תשכחו לשלוח לנו למערכת לטעימה.

מצרכים לבצק

1 קילו קמח

2 כפות שמרים

2 כוסות מים פושרים

מעט מלח

כף שמן

חצי כפית סוכר

2 תבניות גדולות לתנור

מצרכים לפיצה

4-5 כפות רסק עגבניות

גבינה צהובה מגורדת כ- 400 גרם

חצי כוס מים

כף מרק עוף פרווה

כף שמן

4 שיני שום

מעט אורגנו

פלפל שחור

מעט פרפריקה מתוקה/חריפה

תוספות לפי ביקוש וטעם, אפשר יותר ואפשר פחות:
בצל פרוס, תירס, טונה, עגבנייה, זיתים וכיד הטעם שלכם.

אופן ההכנה

ערבבו את הקמח עם השמרים בקערה גדולה.  הוסיפו חצי כפית סוכר, כף שמן, מלח וחצי כוס מים.

הניחו  את הבצק ולפי מידת הצורך והדביקות בכף היד הוסיפו בעדינות קמח עד ליצירת כדור נאה ועגול.

התפיחו  כ3/4 שעה במקום חמים.

במקביל מכינים את הרוטב:

ערבבו  את המצרכים לרוטב. (אפשר להוסיף שום ו פפריקה חריפה על פי הטעם).

לאחר שהבצק תפח, חלקו אותו לשני חלקים שווים.

כל חלק מרודד לתבנית אפיה ונשאר כ-10 דקות להתפחה קלה בתוך התבנית.

מרחו את הרוטב במידה שווה (לא להגזים)

פזרו את הגבינה הצהובה ואת התוספות על פי טעמכם וטעם הלקוחות שממתינים בחוסר סבלנות מובנת.

הכניסו לתנור ל35 דקות בחום של 180 מעלות. בתיאבון..

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('cf1dd62a-4d6d-43fe-b44d-4db27188ee64','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('cf1dd62a-4d6d-43fe-b44d-4db27188ee64','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('cf1dd62a-4d6d-43fe-b44d-4db27188ee64','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה