מלך מרקי החורף – מרק חומוס עם בשר

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('94a72ef2-0b96-4bb2-bb64-4aa8fa61b168','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('94a72ef2-0b96-4bb2-bb64-4aa8fa61b168','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('94a72ef2-0b96-4bb2-bb64-4aa8fa61b168','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('94a72ef2-0b96-4bb2-bb64-4aa8fa61b168','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('94a72ef2-0b96-4bb2-bb64-4aa8fa61b168','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('94a72ef2-0b96-4bb2-bb64-4aa8fa61b168','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('94a72ef2-0b96-4bb2-bb64-4aa8fa61b168','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

מאיר רוזנברג, השף הראשי של מלון רימונים גלי כנרת, מעניק מתכון מרק חומוס מחמם ומזין, לכבוד ימות החורף שהגיעו.

המרק נאכל כבר בימי קדם, עוד לפני שהומצאו הסירים והתנורים.

 

מרק חומוס עם בשר

מלך מרקי החורף – ארוחה בשרית משביעה ומנחמת בצלחת אחת.

 

חומרים:

250 גרם גרגרי חומוס יבשים

250 גרם בשר מספר 8 או 10 (לא מעובד)

1 גזר חתוך קוביות

1 בצל קצוץ

1/2 כוס סלרי קצוץ.

2 שיני שום קצוץ

1 כף אבקת מרק דגש

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

4 כפות שמן

10 כוסות מים

 

אופן הכנה:

1.את החומוס משרים 24 שעות שוטפים ומבשלים עד 3/4 ריכוך ב-4 כוסות מים.

2.חותכים את הבשר לקוביות בגודל של 1 ס"מ ומקפיצים אותם בשתי כפות שמן ומוספים את -6 כוסות המים ומבשלים בחום נמוך.

3.מקפיצים את הגזר הבצל והסלרי והשום ב-2 כפות שמן ולקראת ריכוך הבשר מוספים את הירקות והחומוס המבושל עד ריכוך של הבשר והירקות.

4.מוספים את התבלינים ומבשלים עוד מספר דקות.

 

בתיאבון!!!

 

 

 

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('ce31d912-2a5c-41f0-a76f-bc045f93c3c3','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('ce31d912-2a5c-41f0-a76f-bc045f93c3c3','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ce31d912-2a5c-41f0-a76f-bc045f93c3c3','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה