$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('92cbb770-9cda-477b-a030-19a8b64f1497','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('92cbb770-9cda-477b-a030-19a8b64f1497','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('92cbb770-9cda-477b-a030-19a8b64f1497','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('92cbb770-9cda-477b-a030-19a8b64f1497','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('92cbb770-9cda-477b-a030-19a8b64f1497','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('92cbb770-9cda-477b-a030-19a8b64f1497','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('92cbb770-9cda-477b-a030-19a8b64f1497','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
קבלו 4 מתכונים פשוטים ומרעננים שהופכים את התירס למשהו מיוחד ומגניב
סלסלת תירס ואבטיח
מרכיבים
2 כוסות אבטיח חתוך דק
3 קלחי תירס (מבושלים או טריים)
1/3 כוס בצל סגול קצוץ
1/4 כוס כוסברה קצוצה
1 כף שמן זית
1 כף לימון
פלפל חריף קצוץ לפי הטעם
אופן ההכנה
קחו את האבטיח, התירס, הבצל והכוסברה וערבבו בקערה גדולה.
הוסיפו את שמן הזית, הלימון והפלפל החריף וערבבו.
טעמו את הסלט והוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם.
תירס ג'מייקני עם מיונז מתובל וקוקוס
מרכיבים
6 קלחי תירס
2 כוסות פתיתי קוקוס
1/2 כוס מיונז
1/2 כף גינג'ר מגורד
1/4 כף פפריקה חריפה
1/2 כפית קינמון
1 כף כמון
אופן ההכנה
ערבבו את התבלינים עם המיונז והניחו בצד.
צלו את קלחי התירס על הגריל או בתנור (בחום בינוני) למשך 15 דקות עד שהם רכים ומוזהבים.
מרחו על קלחי התירס החמים את המיונז ופזרו מעל את שבבי הקוקוס.
תירס בחמאת קארי תאילנדי
מרכיבים
6 קלחי תירס
כפית משחת קארי תאילנדי אדום (אפשר להשיג בכל סופר)
חבילת חמאה מרוככת
אופן ההכנה
ערבבו את כפית הקארי בחבילת החמאה.
מרחו את החמאה על התירס וצלו על הרגיל או בתנור (בחום בינוני) למשך 15 דקות.
תירס מתוק-מלוח בחמאת דבש
מרכיבים
6 קלחי תירס
8 כפות חמאה
מלח לפי הטעם
2 כפות דבש
2 כפות שמן זית
פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
ערבבו את החמאה המלח והדבש והניחו בצד.
מרחו את שמן הזית על קלחי התירס וצלו על הגריל או בתנור (בחום בינוני) למשך 15 דקות.
לאחר הצלייה מרחו על התירס את החמאה ופזרו פטרוזיליה
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('c3b1d920-4d3f-4a6f-8a5d-eca53cdc6131','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('c3b1d920-4d3f-4a6f-8a5d-eca53cdc6131','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c3b1d920-4d3f-4a6f-8a5d-eca53cdc6131','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|