מתכון לשבועות: צ'יבורקי חלבי
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('27593dc6-a94e-43b7-ba47-42fe16007acb','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('27593dc6-a94e-43b7-ba47-42fe16007acb','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('27593dc6-a94e-43b7-ba47-42fe16007acb','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('27593dc6-a94e-43b7-ba47-42fe16007acb','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('27593dc6-a94e-43b7-ba47-42fe16007acb','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
מאפה גבינות גרוזיני, המיוצר באופן בלעדי ב"פטרה", באדיבות שף סימו בן חובל
המרכיבים להכנת הבצק:
1 ביצה
1 שמנת חמוצה
1 כפית מלח
1/2 כפית אבקת אפיה
1.5 כף שמן סויה
700 גר' קמח
המרכיבים למילוי:
3 ביצים קשות
1 צרור של שמיר
1/2 צרור פטרוזיליה
1 קוביית גבינה בולגרית
250 גר' מוצרלה מגורדת
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל המרכיבים של הבצק עד לקבלת גוש אחיד וקשה.
2. מערבבים בקערה גדולה את כל המרכיבים של המילוי.
3. חותכים את הבצק לעיגולים בינוניים, מניחים באמצע כל כיסון מן המילוי ומטגנים בשמן עמוק.
מסעדת "פטרה" הינה מסעדה גיאורגית בחוף הקשתות אשדוד.
היי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן! $(function(){})
|
|
|
|