כשר לפסח - מתכון קלאסי למצה בריי
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('f983c468-fe5a-451e-89b6-e6423a8bdec8','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f983c468-fe5a-451e-89b6-e6423a8bdec8','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f983c468-fe5a-451e-89b6-e6423a8bdec8','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f983c468-fe5a-451e-89b6-e6423a8bdec8','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f983c468-fe5a-451e-89b6-e6423a8bdec8','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f983c468-fe5a-451e-89b6-e6423a8bdec8','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f983c468-fe5a-451e-89b6-e6423a8bdec8','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
מתכון נפלא שאפשר להשתמש בו כל השנה, אבל במיוחד בפסח...
מה צריך?
4 מצות, חתוכות גס
4 ביצים גדולות
1/8 כפית אגוז מוסקט
מלח גס
2 כפות חמאה
מה עושים?
שוברים את המצות לריבועים גסים ומכניסים לקערה בינונית.
מוסיפים מים רותחים עד שהם מכסים את המצות.
משרים את המצות עד שהן ספוגות (2-3 דקות).
מסננים וסוחטים היטב עם הידיים כדי להסיר עודפי מים.
בקערה בינונית טורפים ביצים ומוסיפים אגוז מוסקט ומלח.
מוסיפים את המצה המרוככת ומערבבים.
על אש בינונית, מחממים כף חמאה במחבת טפלון.
שופכים את הבלילה.
מטגנים עד להשחמה בתחתית (4-6 דקות).
מעבירים בזהירות את העוגה אל צלחת.
מוסיפים כף שניה של חמאה ומחליקים את העוגה על צידה הבהיר.
מטגנים עד להשחמה בתחתית (4-6 דקות).
מגישים חם.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('b25ba37c-499e-4f5a-9899-ed74295bde6e','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('b25ba37c-499e-4f5a-9899-ed74295bde6e','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b25ba37c-499e-4f5a-9899-ed74295bde6e','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|