מרק דלעת עם חומוס של השף גיא פרץ
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('268dbd1c-c6c8-4bab-9366-0e5c1a27b976','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('268dbd1c-c6c8-4bab-9366-0e5c1a27b976','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('268dbd1c-c6c8-4bab-9366-0e5c1a27b976','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('268dbd1c-c6c8-4bab-9366-0e5c1a27b976','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('268dbd1c-c6c8-4bab-9366-0e5c1a27b976','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('268dbd1c-c6c8-4bab-9366-0e5c1a27b976','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('268dbd1c-c6c8-4bab-9366-0e5c1a27b976','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
לקראת החורף נותן לנו המאסטר שף, גיא פרץ, מתכון למרק שהוא מעדן בריאותי. שמרו והכינו למשפחה.
מרק דלעת עם חומוס של השף גיא פרץ הבעלים של מסעדות: אנדיב אשדוד, קונפי חיפה וגספצ'יו אשקלון
חומרים
300 גר דלעת קלופה
150 גר גרגרי חומוס מושרים מלילה קודם
חצי כפית אבקת סודה לשתיה
4 כפות כוסברה קצוצה דק
חצי כפית פלפל לבן טחון
חצי כפית מלח
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
מבשלים את גרגרי החומוס עם אבקת הסודה עד לרתיחה ,
מכבים את האש ומכסים לשעה לריכוך עדין של הגרגרים ,
שוטפים את הגרגרים היטב ומסירים את קליפתם תחת ברז מים זורמים
מבשלים את הדלעת ואת גרגרי החומוס הקלופים כשעה לריכוך מלא ,
מוסיפים את השמן והתבלינים ומועכים לקבלת מרקם סמיך ואחיד ,
את הכוסברה מוסיפים כשהמרק מוכן .
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('fd0806f4-d5ab-4cf9-a233-f5f26f5a3065','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('fd0806f4-d5ab-4cf9-a233-f5f26f5a3065','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|