עוגה במחבת: קלה, מהירה וטעימה
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('94729bff-9847-4c0b-9aae-243e0669dde8','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('94729bff-9847-4c0b-9aae-243e0669dde8','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('94729bff-9847-4c0b-9aae-243e0669dde8','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('94729bff-9847-4c0b-9aae-243e0669dde8','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('94729bff-9847-4c0b-9aae-243e0669dde8','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('94729bff-9847-4c0b-9aae-243e0669dde8','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('94729bff-9847-4c0b-9aae-243e0669dde8','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
גם אם אין לכם כל ידע בבישול או אפייה, קבלו את עוגת השוקולד שכל אחד יכול להכין
מהיום, כל אחד יוכל להכין עוגה. גם מי שאין לו ידע או הבנה באפיה בתנור ובכלל. עוגת שוקולד מדהימה במחבת על הגז - הפתעה אמיתית.היא קלה, זריזה, נגישה והכי חשוב טעימה ושלא לומר עוגה גאונית. לעוגה:
3 ביצים 1 כוס סוכר 3/4 כוס שמן 1/2 כוס קקאו 2.5 כוסות קמח 1 אבקת אפיה 1 כוס מים חצי בקבוקון תמצית וניל לקרם: 200 גרם שוקולד מריר 200 גרם שמנת מתוקה סוכריות לקישוט - לא חובה :) להכנה: לשים בקערה ביצים, סוכר ושמן ולערבב היטב בעזרת מטרפה. להוסיף את המים והווניל ולערבב. להוסיף את הקמח, הקקאו והאבקת אפיה ולערבב עד שלא יהיו גושים. לשמן מחבת בעזרת מברשת. להניח מעל נייר אפיה ומעל לצקת את הבלילה של העוגה. מעל הבלילה להניח נייר אפיה נוסף ולסגור את המחבת עם מכסה. לבשל על הגז 20 דקות על חום נמוך. להפוך את העוגה על צלחת ולהחזיר למחבת על הצד ההפוך לעוד 10 דקות. להעביר לצלחת הגשה ולהוריד את הניירות אפיה. להמיס במיקרו את השמנת והשוקולד ולערבב עד שהקרם יהיה הומוגני. לשפוך על העוגה ולפזר סוכריות (אם רוצים). אלונה זוהר, אמא ל-3, חיה, נושמת ויוצרת אוכל. בעלת סטודיו לעיצוב ומזה מספר שנים מתמקדת באהבתה הגדולה למטבח ולאוכל. למתכונים נוספים אתם מוזמנים לבקר כאן.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('5cf4240d-6fe5-42c0-8a81-85aa1bd18ddb','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5cf4240d-6fe5-42c0-8a81-85aa1bd18ddb','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('5cf4240d-6fe5-42c0-8a81-85aa1bd18ddb','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|