ככה מכינים את הבורקיטס המושלם
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('42b32d70-262d-4f18-9e72-79b0709b33e9','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('42b32d70-262d-4f18-9e72-79b0709b33e9','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('42b32d70-262d-4f18-9e72-79b0709b33e9','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('42b32d70-262d-4f18-9e72-79b0709b33e9','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('42b32d70-262d-4f18-9e72-79b0709b33e9','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('42b32d70-262d-4f18-9e72-79b0709b33e9','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('42b32d70-262d-4f18-9e72-79b0709b33e9','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
הוא פריך, קריספי ומדויק בטעמו. בואו לגלות איך מכינים בורקיטס כמו שיש רק בקונדיטוריות עילית
תמיד אפשר להתפנק על מאפה גבינה חמים. את הבורקיטס הזה תצטרכו להכין פעם אחת (לפחות) ולטעום בכדי להבין על מה בכלל מדובר. הוא פריך, קריספי ומדויק בטעמו. ככה מכינים בורקיטס מושלם כמו שיש רק בקונדיטוריות עילית. לבצק:
500 גרם קמח 400 גרם חמאה 1 קופסא גבינה לבנה 1 כפית מלח 50 סמ”ק מים (רבע כוס) 2 חלמונים 1 שקית אבקת אפיה למלית: 200 גרם גבינה 1 כוס גבינה צהובה מגורדת 3 כפות גדושות קורנפלור 1 ביצה 20 גרם חמאה מומסת 1 כפית מלח להכנה: לערבב את כל חומרי הבצק (אני אוהבת לרכך את החמאה במיקסר וו גיטרה לפני הכנסת שאר החומרים כך יותר קל לאחד את הבצק ולשמור על הומוגניות). לשים במקרר לשעה. בינתיים: את כל חומרי המלית לשים במיקסר לערבב היטב ולאחד. לקמח משטח עבודה, לרדד את הבצק לעובי של כ 4-3 מ”מ. לקרוץ עיגולים למלא ולסגור היטב. אין מה לדאוג, גם אם נפתח באפיה, המילוי לא “בורח”. למרוח ביצה, לפזר שומשום. לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות לכחצי שעה או עד שיזהיבו. אלונה זוהר, אמא ל-3, חיה, נושמת ויוצרת אוכל. בעלת סטודיו לעיצוב ומזה מספר שנים מתמקדת באהבתה הגדולה למטבח ולאוכל. למתכונים נוספים אתם מוזמנים לבקר כאן.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('30e41336-f859-474b-bbc4-8ded5da01d1c','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('30e41336-f859-474b-bbc4-8ded5da01d1c','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('30e41336-f859-474b-bbc4-8ded5da01d1c','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|