מתכון קל טעים למלאווח פיצה
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('cb113e83-b3ca-4453-b3d8-f031ee2138fb','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('cb113e83-b3ca-4453-b3d8-f031ee2138fb','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('cb113e83-b3ca-4453-b3d8-f031ee2138fb','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('cb113e83-b3ca-4453-b3d8-f031ee2138fb','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('cb113e83-b3ca-4453-b3d8-f031ee2138fb','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('cb113e83-b3ca-4453-b3d8-f031ee2138fb','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('cb113e83-b3ca-4453-b3d8-f031ee2138fb','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
מתכון למלאווח מפנק ומעוצב במיוחד מתאים לאירוח או לילדים מבית המותג מאסטר שף
מצרכים: 5 מלאווח קפואים (מוציאים מהמקפיא 5 דקות לפני ההכנה) 1/2 קופסה שימורי עגבניות חתוכות דק מאסטר שף 1 קופסה רסק עגבניות מאסטר שף 1 קופסה (250 גרם) ריקוטה 250 גרם גבינה צהובה, מגורדת דק 1/2 כפית מלח 1 חלמון 1 קופסת שימורים זיתים חתוכים לטבעות, מסוננים מנוזלים 1 קופסת שימורי תירס מאסטר שף, מסוננים מנוזלים לעיטור וציפוי: 1 ביצה L, טרופה שומשום לבן אופן הכנה:
- בקערה מערבבים עגבניות חתוכות דק, רסק עגבניות ומלח.
- בקערה שנייה מערבבים ריקוטה, 200 גרם גבינה צהובה, מלח וחלמון.
- מניחים עיגול מלאווח על תבנית עם נייר אפייה (חשוב להניח כבר מעכשיו כי אחר כך יהיה קשה להרים) ומניחים מעליו, באמצע, צלחת הפוכה שקטנה מקוטר המלאווח בערך ב-7 ס"מ. יוצרים סימון עדין עם סכין כדי שאפשר יהיה לראות את קו המתאר של העיגול הפנימי.
- בעיגול החיצוני מורחים מתערובת הגבינה בעזרת כפית, ומניחים מעל תלוליות של רוטב עגבניות. מעטרים בזיתים או תירס ומפזרים מעל מעט גבינה צהובה.
- חורצים צורה של איקס בתוך העיגול הפנימי אבל עם 8 חתכים (ליצירת 8 משולשים)
- מרימים כל שפיץ של משולש ומניחים אותו מעל המילוי. מצמידים היטב לדפנות המלאווח החיצוני.
- מברישים את הבצק בביצה טרופה ומפזרים שומשום.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 20-25 דקות או עד הזהבה. אוכלים חם.
בתאבון..!!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('3a379b97-68a2-4cc9-ae40-fa320d686ff9','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('3a379b97-68a2-4cc9-ae40-fa320d686ff9','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|