מתכון קל טעים למלאווח פיצה

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('e6e5db88-fc1f-498c-b13c-ed4bf29189c4','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e6e5db88-fc1f-498c-b13c-ed4bf29189c4','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e6e5db88-fc1f-498c-b13c-ed4bf29189c4','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e6e5db88-fc1f-498c-b13c-ed4bf29189c4','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e6e5db88-fc1f-498c-b13c-ed4bf29189c4','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e6e5db88-fc1f-498c-b13c-ed4bf29189c4','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e6e5db88-fc1f-498c-b13c-ed4bf29189c4','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

מתכון למלאווח מפנק ומעוצב במיוחד מתאים לאירוח או לילדים מבית המותג מאסטר שף

מלוואח פיצה שמש צילום אפיק גבאי

מצרכים:
5 מלאווח קפואים (מוציאים מהמקפיא 5 דקות לפני ההכנה)
1/2 קופסה שימורי עגבניות חתוכות דק מאסטר שף
1 קופסה רסק עגבניות מאסטר שף
1 קופסה (250 גרם) ריקוטה
250 גרם גבינה צהובה, מגורדת דק
1/2 כפית מלח
1 חלמון
1 קופסת שימורים זיתים חתוכים לטבעות, מסוננים מנוזלים
1 קופסת שימורי תירס מאסטר שף, מסוננים מנוזלים

לעיטור וציפוי:
1 ביצה L, טרופה
שומשום לבן

אופן הכנה:

  1. בקערה מערבבים עגבניות חתוכות דק, רסק עגבניות ומלח.
  2. בקערה שנייה מערבבים ריקוטה, 200 גרם גבינה צהובה, מלח וחלמון.
  3. מניחים עיגול מלאווח על תבנית עם נייר אפייה (חשוב להניח כבר מעכשיו כי אחר כך יהיה קשה להרים) ומניחים מעליו, באמצע, צלחת הפוכה שקטנה מקוטר המלאווח בערך ב-7 ס"מ. יוצרים סימון עדין עם סכין כדי שאפשר יהיה לראות את קו המתאר של העיגול הפנימי.
  4. בעיגול החיצוני מורחים מתערובת הגבינה בעזרת כפית, ומניחים מעל תלוליות של רוטב עגבניות. מעטרים בזיתים או תירס ומפזרים מעל מעט גבינה צהובה.
  5. חורצים צורה של איקס בתוך העיגול הפנימי אבל עם 8 חתכים (ליצירת 8 משולשים)
  6. מרימים כל שפיץ של משולש ומניחים אותו מעל המילוי. מצמידים היטב לדפנות המלאווח החיצוני.
  7. מברישים את הבצק בביצה טרופה ומפזרים שומשום.
  8. אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 20-25 דקות או עד הזהבה. אוכלים חם.

 

בתאבון..!!

 

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('f274872b-2762-4558-84ac-b3db6c2875f0','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('f274872b-2762-4558-84ac-b3db6c2875f0','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('f274872b-2762-4558-84ac-b3db6c2875f0','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה