מתכון ללזניה מטורטיות

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('e07a2f86-adad-4420-bfb3-3603051d29d1','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e07a2f86-adad-4420-bfb3-3603051d29d1','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e07a2f86-adad-4420-bfb3-3603051d29d1','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e07a2f86-adad-4420-bfb3-3603051d29d1','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e07a2f86-adad-4420-bfb3-3603051d29d1','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e07a2f86-adad-4420-bfb3-3603051d29d1','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e07a2f86-adad-4420-bfb3-3603051d29d1','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

המותג מאסטר שף מציע למארחים מתכון לזניה מטריפה מטורטיות. מדובר במתכון שמצד אחד קל ומהיר להכנה ומצד שני במנה מפתיעה, יפה, חגיגית, מרשימה וכמובן טעימה.

לזניה- צילום נטע חן ליבנה

מצרכים:

5 טורטיות מקמח חיטה מאסטר שף
1 קופסה עגבניות איטלקיות חתוכות דק מאסטר שף (400 גרם)
1 קופסה רסק עגבניות מאסטר שף
1/2 צרור עלי בזיליקום, חתוכים גס
1/2 כפית מלח
200 גרם גבינה צהובה, מגורדת דק
400 גרם גבינת ריקוטה
100 גרם גבינת פטה או בולגרית רכה
1 ביצה

אופן הכנה:

  1. בקערה גדולה מערבבים עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, בזיליקום ומלח.
  2. בקערה גדולה נוספת מערבבים ריקוטה, גבינת פטה, ביצה ו-150 גרם גבינה צהובה.
  3. מניחים בתבנית עגולה בקוטב 20 ס"מ טורטייה אחת ומעליה מורחים 1/5 מתערובת הגבינות.
  4. מניחים מעל 1/5 מרוטב העגבניות ומורחים בעדינות.
  5. חוזרים על הפעולה עם שאר הטורטיות, הגבינות ורוטב העגבניות ומסיימים ברוטב עגבניות.
  6. מפזרים מעל את יתרת הגבינה הצהובה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30-40 דקות. אם הלזניה מתחילה להשחים מעל אפשר לכסות ברדיד אלומיניום.
  7. מניחים ללזניה להתקרר מעט ולטורטיות לספוג את הנוזלים לפני שפותחים ומגישים.

 

בתאבון...!!

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('26bf9b8b-554b-4a52-988e-589c7db9fd4d','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('26bf9b8b-554b-4a52-988e-589c7db9fd4d','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה