מאפה קיגל עם חמוציות ברוטב קרמל
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('2f6964b0-a9b7-474a-bfaa-ca1cd2e52910','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2f6964b0-a9b7-474a-bfaa-ca1cd2e52910','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2f6964b0-a9b7-474a-bfaa-ca1cd2e52910','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2f6964b0-a9b7-474a-bfaa-ca1cd2e52910','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2f6964b0-a9b7-474a-bfaa-ca1cd2e52910','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2f6964b0-a9b7-474a-bfaa-ca1cd2e52910','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2f6964b0-a9b7-474a-bfaa-ca1cd2e52910','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
המותג מאסטר שף מציג מאפה קיגל מתקתק משגע ויפהפה עם חמוציות, פקאן מסוכר וקרמל קל להכנה. נהדר לארוחות חג וערב שבת.
מצרכים: 2 חבילות אטריות בינוניות מאסטר שף 60 גרם חמאה
1 כוס סוכר כפית קינמון חצי כפית ג'ינג'ר קצוץ 4 ביצים 100 גרם פקאן מסוכר הוראות ההכנה: - מבשלים במים רותחים את האטריות לפי הוראות ההכנה שעל האריזה. מצננים.
- מכינים את הקרמל: מניחים בסיר חמאה וסוכר ומערבבים עד שהסוכר מקבל צבע קרמלי. מסירים מהאש.
- מעבירים את האטריות לקערה ומוסיפים את הקרמל, הקינמון, הג'ינג'ר, החמוציות והפקאנים, מערבבים היטב ומוסיפים את הביצים.
- מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן בחמאה ואופים כ- 80 דקות ב- 170 מעלות.
- מוציאים מהתנור. מצננים כ- 15 דקות, הופכים על צלחת הגשה ומסירים בעדינות את הנייר.
בתאבון...
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('3649a027-ce50-487b-b2c5-527ef8d91fc0','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('3649a027-ce50-487b-b2c5-527ef8d91fc0','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|