ריבועי גבינה עם פירות יער קלים וממכרים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('3cb4d1dd-294a-4aad-9b8f-b996d0239859','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3cb4d1dd-294a-4aad-9b8f-b996d0239859','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3cb4d1dd-294a-4aad-9b8f-b996d0239859','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3cb4d1dd-294a-4aad-9b8f-b996d0239859','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3cb4d1dd-294a-4aad-9b8f-b996d0239859','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3cb4d1dd-294a-4aad-9b8f-b996d0239859','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3cb4d1dd-294a-4aad-9b8f-b996d0239859','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
העוגה שנחתכת לריבועים קטנים ויפים תצליח לכבוש את כל הטועמים
אין שילוב מוצלח יותר מגבינה, חמאה לימון ווניל. אין שילוב טעים יותר מפירורי בצק פריכים עם מרקם קרמי של גבינה עם נגיעות חמצמצות של פירות יער. כשהכנתי את העוגה, לא תיארתי לי מה יהיו התגובות ואיזו הצלחה מסחררת תהיה לעוגה שנחתכה לריבועים קטנים יפייפיים שכבשו את כל הטועמים. ריבועי גבינה עם פירות יער
לבצק: 400 ג רם חמאה 2 ביצים 600 גרם קמח 200 גרם סוכר 1/2 בקבוק תמצית ווניל
למלית: 850 ג’ גבינה לבנה 4 ביצים 100 גרם סוכר 1 חבילה אינסטנט פודינג ווניל 50 גרם קמח 1/2 בקבוק תמצית ווניל שנותרה 200 גרם פירות יער גרידה מלימון שלם אופן ההכנה: לערבב את כל חומרי הבצק בעזרת מזלג ולאחר מכן לעבד ביד לפירורי בצק גדולים. לא לעבד יתר על המידה, רק עד קבלת פירורים. להעביר חצי מהכמות לתבנית (גודל 30 על 25) ולדחוס את הפירורים עד שיהיה משטח חלק. לערבב את חומרי המלית, פרט לפירות יער. לשפוך על תחתית הבצק ולהוסיף את הפירות. לפזר מעל את הפירורים ולאפות בתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות למשך כ- 40 ד' לאחר האפייה לצנן ופזר אבקת סוכר. אלונה זוהר, אמא ל-3, חיה, נושמת ויוצרת אוכל. בעלת סטודיו לעיצוב ומזה מספר שנים מתמקדת באהבתה הגדולה למטבח ולאוכל. למתכונים נוספים אתם מוזמנים לבקר כאן.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('8bb640ba-865c-441e-90e6-d1519c896077','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('8bb640ba-865c-441e-90e6-d1519c896077','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('8bb640ba-865c-441e-90e6-d1519c896077','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|