$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('83c92435-3f33-4a46-9f4f-167e218fc7ae','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('83c92435-3f33-4a46-9f4f-167e218fc7ae','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('83c92435-3f33-4a46-9f4f-167e218fc7ae','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('83c92435-3f33-4a46-9f4f-167e218fc7ae','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('83c92435-3f33-4a46-9f4f-167e218fc7ae','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('83c92435-3f33-4a46-9f4f-167e218fc7ae','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('83c92435-3f33-4a46-9f4f-167e218fc7ae','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
היא קלה, מעולה וטעימה - במיוחד כשהעסיס האדום זולג על כפות הידיים. הנה מתכון מהיר במיוחד לעוגת שזיפים שהכי מתאימה לקיץ
השמש החמה והפירות הטעימים יוצרים שילוב מושלם לעוגה שהיא חגיגה. לעוגת השזיפים טעם נפלא שתמיד מחזיר אותי לילדות. מצרכים:
12שזיפים חתוכים (רצוי סנטה רוזה) 2 שקיות סוכר ווניל 2 ביצים 200 גרם חמאה 2 כוסות סוכר חום 600 גרם קמח 1.5 שקיות אבקת אפיה 100 גרם אגוזי מלך טחונים ווניל 6 כפות חלב אופן הכנה: לערבב את השזיפים עם הסוכר ווניל ולהניח בצד חצי שעה. לעבד במיקסר את הביצים, הסוכר, החמאה עד לקבלת קרם. להוסיף קמח, אבקת אפייה, אגוזים טחונים ווניל. לרפד תבנית בנייר אפיה. לחלק את הבצק לרבע ועוד שלושה רבעים. את הרבע להניח במקפיא והחלק הנוסף לרדד בתבנית. לשפוך מעל את השזיפים ומעל לפזר את פירורי הבצק. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('43e5d607-c7f8-4df3-9625-bf4fa7217db9','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('43e5d607-c7f8-4df3-9625-bf4fa7217db9','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('43e5d607-c7f8-4df3-9625-bf4fa7217db9','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|