גבינות או לא להיות - הפסטייה המנצחת
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('82a09267-ba3f-4f0e-9c0a-6a2a8bba8daf','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('82a09267-ba3f-4f0e-9c0a-6a2a8bba8daf','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('82a09267-ba3f-4f0e-9c0a-6a2a8bba8daf','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('82a09267-ba3f-4f0e-9c0a-6a2a8bba8daf','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('82a09267-ba3f-4f0e-9c0a-6a2a8bba8daf','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('82a09267-ba3f-4f0e-9c0a-6a2a8bba8daf','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('82a09267-ba3f-4f0e-9c0a-6a2a8bba8daf','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
רשת קפה גרג מציעה מתכון לפסטייה גבינות מפנקת במיוחד. המנה משלבת רכות וקריספיות, רעננות של טעמים במגוון של גבינות. באדיבות השף הראשי נדב מרום.
מתכון לפסטייה גבינות - כמות ל-10 רולים מצרכים למילוי :
20 גרם שמן זית 60 גרם בצל קצוץ 50 גרם פטריות קצוצות 50 גרם גבינת צ'דר 50 גרם פטה 5% 100 גרם מוצרלה וצהובה 20 גרם חמוציות 20 גרם פטרוזיליה 1 כפית שטוחה קינמון 1 כפית שטוחה כמון 1 כף סילאן עטיפה: 10 יחידות עלי סיגר "דבק" עשוי מקמח ומים אופן ההכנה: לטגן את הבצל והפטריות בשמן הזית, לערבב בקערה את כל הרכיבים עם הבצל והפטריות המטוגנות, לקרר היטב את המילוי. לחמם תנור ל-220 מעלות לשים 40 גרם מילוי על עלה סיגר בחלק הקרוב אליך לרוחב כל העלה 2 ס"מ מהקצה, ולגלגל דחוס היטב ולהדביק עם דבק קמח/מים. למרוח בשמן זית את הרולים, לפזר עליהם מעט סומסום. ולהכניס את הרולים לתנור למשך כרבע שעה עד שמשחימים. לעיטור המנה מומלץ לזלף טחינה/סילאן לפי הטעם
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('ea329abe-6821-47b7-8a30-39fda15e571c','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('ea329abe-6821-47b7-8a30-39fda15e571c','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|