תתכוננו להתאהב : מתכון להכנת צמת קפרזה
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('8157ed64-4d86-49a8-a5d7-963dc42c0058','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('8157ed64-4d86-49a8-a5d7-963dc42c0058','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('8157ed64-4d86-49a8-a5d7-963dc42c0058','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('8157ed64-4d86-49a8-a5d7-963dc42c0058','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('8157ed64-4d86-49a8-a5d7-963dc42c0058','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('8157ed64-4d86-49a8-a5d7-963dc42c0058','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('8157ed64-4d86-49a8-a5d7-963dc42c0058','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
יום האהבה, טו באב, יערך השנה ב 27.7 ועמו ההכנות לדייט המיוחד או לארוחת ערב רומנטית.... המותג מאסטר שף מציע מתכון למנה יפה, טעימה ורומנטית: צמת קפרזה - מאפה בצק עלים עם רוטב עגבניות, מוצרלה טרייה, עגבניות ובזיליקום
חומרים ל-6 מנות: - 500 גרם בצק עלים מרודד ומופשר
- 2 כדורי מוצרלה פרוסים
- 10 עלי בזיליקום
- ביצה טרופה להברשה
לרוטב עגבניות: - 2 כפות שמן זית
- 2 שיני שום כתושות
- 1 קופסה עגבניות חתוכות דק מאסטר שף
- 2 כפות רסק עגבניות מאסטר שף
- מלח ופלפל שחור
הוראות הכנה: - מבשלים את חומרי הרוטב 10 דקות ליצירת רוטב במרקם סמיך.
- פורסים את הבצק על משטח עבודה. מסמנים חלוקה לשלושה מלבנים דמיוניים לאורך (אפשר לסמן בעזרת הסכין). מורחים את המרכז ב-3 כפות רוטב עגבניות ומניחים את חומרי המלית בשליש המרכזי: מוצרלה, עגבניה, בזיליקום וכך הלאה.
- חותכים את שני המלבנים הקיצוניים לרצועות אלכסוניות שוות. מקפלים את השוליים העליונים והתחתונים כלפי המלית ומניחים את הרצועות, לסירוגין זו מעל זו, על המלית.
- מניחים את הצמה בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומקררים חצי שעה במקרר או 10 דקות בהקפאה.
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מברישים את הצמה בביצה.
- אופים 30 דקות עד שהבצק אפוי, תפוח ושחום.
תתכוננו להתאהב...
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('4be7beae-34e2-41d9-b5e4-99c78512bd47','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('4be7beae-34e2-41d9-b5e4-99c78512bd47','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|