אצל פיני במטבח: בין גול לגול
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('6f1a1dab-c949-41c7-861f-aa27e93ec185','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6f1a1dab-c949-41c7-861f-aa27e93ec185','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6f1a1dab-c949-41c7-861f-aa27e93ec185','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6f1a1dab-c949-41c7-861f-aa27e93ec185','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6f1a1dab-c949-41c7-861f-aa27e93ec185','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6f1a1dab-c949-41c7-861f-aa27e93ec185','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6f1a1dab-c949-41c7-861f-aa27e93ec185','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
כשגביע העולם מתקרב לשלבי ההכרעה, גם הבטן דורשת עליית מדרגה. פיני מציע מתכון טורקי מנצח של חציל ובשר טחון בסנייה, אפויים בתנור
המונדיאל באופן כללי הוא חגיגה לחיים הטובים, וזה שנערך בימים אלה במיוחד. תוך כדי התקדמות הטורניר לשלבים הסופיים, גם הצד הקולינרי מחייב לעלות מדרגה, ולקראת רבע הגמר בחרתי במגש אפוי בתנור, מגש של חציל ובשר טחון בסנייה, מתכון טורקי מנצח. זה מגש שיש בו הכל, והוא בהחלט מסוגל לעמוד באתגר של מפגש אנרגטי מול הטלוויזיה. אני ממליץ להכין מראש ולהכניס לתנור בתחילת המפגש כדי שבמחצית תחכה לנו ההפתעה. אפשר להוסיף בצד אורז לבן ולהתמכר לחיים הטובים.
סנייה של חציל ובשר החומרים לתערובת הבשר: קילו וחצי בשר טחון 3 בצלים יבשים, מגוררים וסחוטים חצי חבילת פטרוזליה קצוצה דק 2 כפיות פלפל שחור גרוס כפית פלפל אנגלי טחון כפית שטוחה קינמון החומרים לסנייה: 4-3 חצילים 10-8 בצלצלי שאלוט קלופים 3-2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות כ־15 עגבניות שרי 2 פלפלים ירוקים חריפים (לא חובה) כף נענע יבשה מעט שמן אופן ההכנה: מערבבים את כל חומרי תערובת הבשר עד לקבלת עיסה אחידה. מניחים כמה דקות לנוח. פורסים את החצילים לפרוסות עגולות ועבות (2 ס"מ). כדאי לשמור על סדר הפרוסות כדי שיהיה קל יותר להרכיב את התבנית. מורחים את הסנייה בשמן (בנדיבות) ומפזרים נענע יבשה. מסדרים את פרוסות החציל כשביניהן הבשר הטחון – מעין קציצה עבה ונדיבה. יוצרים מעין נקניק ארוך צמוד, כשהאחד מחזיק את השני עד לקבלת מעגל סגור. ממלאים גם את בצלצלי השאלוט – חורצים את הבצלצל במרכז, אבל לא עד הסוף, ודוחסים מעט מהתערובת במרכז בלי לפגוע בשלמותו. מניחים במרכז הסנייה את קוביות תפוחי האדמה, מעליהן את בצלצלי השאלוט הממולאים, ומעל את עגבניות השרי והפלפלים. מעבירים לתנור שחומם מראש ל־180 מעלות לכ־35 דקות, ולאחר מכן מנמיכים ל־130 מעלות ל־20 דקות נוספות.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('a80a7e60-5faf-4b38-b703-9fe9c88abfa5','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a80a7e60-5faf-4b38-b703-9fe9c88abfa5','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('a80a7e60-5faf-4b38-b703-9fe9c88abfa5','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|