$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('4174029d-48da-46a0-bfc0-6fbe419067c9','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4174029d-48da-46a0-bfc0-6fbe419067c9','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4174029d-48da-46a0-bfc0-6fbe419067c9','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4174029d-48da-46a0-bfc0-6fbe419067c9','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4174029d-48da-46a0-bfc0-6fbe419067c9','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4174029d-48da-46a0-bfc0-6fbe419067c9','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4174029d-48da-46a0-bfc0-6fbe419067c9','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
הקיץ הגיע והביא אתו את המשמשים הנהדרים. אז אחרי שחציתם אותם ושמרתם בצד את הגוגואים, הגיע הזמן להשתמש בהם גם במאפים. מאפה משמש צרפתי קל להכנה, נראה נהדר ומעולה לאירוח והכי חשוב, טעים!
חומרים: 1 חבילת בצק עלים 1 קופסא של משמשים משומרים חצויים
רבע כוס מעדן בטעם משמש שקית סוכר וניל 100 גרם ריקוטה להגשה:
אבקת סוכר אופן ההכנה: 1. מפשירים במקרר את בצק העלים וחותכים לקוביות בגודל 10X10 ס"מ. 2. מסננים את המשמשים ומניחים אותם על נייר סופג. 3. מערבבים ריקוטה עם סוכר וניל וריבת המשמש. 4. מקפלים כל ריבוע לחצי (לא מצמידים את חצאי הבצק) חותכים משני צידי המשולש ופותחים את הריבוע, לוקחים כל קצה אלכסוני לצד הנגדי. ומצמידים - מתקבל מעין ריבוע עם גבולות, מניחים בכל ריבוע כפית גדושה מהמלית וחצי משמש משומר (הצד החצוי כלפי פנים). 5. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-25 דקות עד שהבצק משחים. מצננים ומפזרים מעל אבקת סוכר. בתאבון!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('37539088-8069-4837-a8ba-f7d9478c0579','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('37539088-8069-4837-a8ba-f7d9478c0579','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('37539088-8069-4837-a8ba-f7d9478c0579','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|