אורז יווני ירוק עם תרד ועשבי תיבול
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('f536fd1c-57e8-4f41-b53f-235895f27bb9','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f536fd1c-57e8-4f41-b53f-235895f27bb9','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f536fd1c-57e8-4f41-b53f-235895f27bb9','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f536fd1c-57e8-4f41-b53f-235895f27bb9','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f536fd1c-57e8-4f41-b53f-235895f27bb9','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f536fd1c-57e8-4f41-b53f-235895f27bb9','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f536fd1c-57e8-4f41-b53f-235895f27bb9','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
אורז יווני ירוק עם תרד ועשבי תיבול שמגישים עם יוגורט ושמן זית
המצרכים (6 מנות):מעט שמן זית
- 2 כוסות אורז עגול (אפשר גם פרסי)
- 1 בצל סגול גדול, קצוץ
- 2 שיני שום, קצוצות
- 3 כוסות עלי תרד (או מנגולד), קצוצים דק
- 2 כוסות עשבי תיבול (פטרוזיליה, שמיר ואורגנו) קצוצים
- כפית מלח
- פלפל לבן או שחור
להגשה:- 2 גביעי יוגורט
- שמן זית
אופן ההכנה:1. מביאים לרתיחה סיר גדול עם מי מלח. מוסיפים את האורז ומבשלים 15 דקות. מסננים. 2. מחממים שמן זית בסיר רחב ושטוח ומטגנים את הבצל עד שהוא מתרכך ונעשה שקוף. מוסיפים שום, תרד ועשבי תיבול ומבשלים על אש קטנה רבע שעה, עד שהתרד מאבד צורה. 3. מוסיפים אורז עם חצי כוס מים, מלח ופלפל ומבשלים עוד רבע שעה על אש קטנה. מדי פעם מערבבים. 4. מגישים עם שפע שמן זית על מצע של יוגורט.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('70260087-ff46-4d6f-ac9b-d5931a689389','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('70260087-ff46-4d6f-ac9b-d5931a689389','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('70260087-ff46-4d6f-ac9b-d5931a689389','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|