כוסות עוגת גבינה פירורים חגיגיות
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('0ce9e2f3-71dd-4cd8-9ae6-36c948b7586f','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0ce9e2f3-71dd-4cd8-9ae6-36c948b7586f','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0ce9e2f3-71dd-4cd8-9ae6-36c948b7586f','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0ce9e2f3-71dd-4cd8-9ae6-36c948b7586f','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0ce9e2f3-71dd-4cd8-9ae6-36c948b7586f','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0ce9e2f3-71dd-4cd8-9ae6-36c948b7586f','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0ce9e2f3-71dd-4cd8-9ae6-36c948b7586f','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
דלית מיצנמכר, שפית וקונדיטורית מגן יבנה, מביאה לכם קינוח עוגת גבינה משגעת בכוסות שקופות שהאורחים לא ישכחו לכם לעולם
דלית, בוגרת "תדמור" ו"פושון" בעלת חברת COOKA סדנאות בישול ואפייה, מעבירה סדנאות בישול ואפייה וקייטנות לילדים בחברת 4chef. כוסות עוגת גבינה פירורים חגיגיות:
לבצק: 200 גר חמאה 2חלמונים 30 גר סוכר 260 גר קמח תופח קליפת לימון להשאיר חצי מהבצק לפירורים למילוי: 500 גר גבינה 9% מסוננת 150 גר אבקת סוכר אבקת וניל או תמצית וניל 250 גר שמנת מתוקה מוקצפת עם 2 כפות סוכר וכך תעשו: מרככים חמאה וסוכר ומוסיפים קמח וקליפת לימון, מערבלים עד לקבלת בצק ועוטפים בניילון נצמד ומניחים לחצי שעה במקרר. מרדדים לקוטר תבנית דוקרים במזלג ואופים עד הזהבה אופים את שאר הבצק וטוחנים לפירורים. הכנת מלית: מערבבים את כל חומרי המלית, מקפלים אל השמנת המתוקה ויוצקים על הבצק האפוי. מקררים לילה. מפזרים פירורים ואבקת סוכר. להכנת כוסות: לפורר את כל כמות הבצק האפוי ולהרכיב בכוסות. אפשר גם להוסיף פירות בין השכבות. בהצלחה!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('90864b83-7b33-4f34-9459-00e2e86296f8','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('90864b83-7b33-4f34-9459-00e2e86296f8','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('90864b83-7b33-4f34-9459-00e2e86296f8','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|