תמונה ראשית

פיני במטבח: סוד קליפת האבטיח

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('09833d8e-72ac-4f8b-90a2-5364219cf65a','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('09833d8e-72ac-4f8b-90a2-5364219cf65a','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('09833d8e-72ac-4f8b-90a2-5364219cf65a','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('09833d8e-72ac-4f8b-90a2-5364219cf65a','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('09833d8e-72ac-4f8b-90a2-5364219cf65a','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('09833d8e-72ac-4f8b-90a2-5364219cf65a','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('09833d8e-72ac-4f8b-90a2-5364219cf65a','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

לפני שתזרקו את הקליפות הירוקות, פיני מציע שני מתכונים מפתיעים
- האחד חמוץ והשני מתוק: ריבה וכבושים מקליפות אבטיח

לאבטיח שלי שני טעמים: חמוץ ומתוק, בהכנת ריבת אבטיח - מהקליפות כמובן. האבטיחים טובים עכשיו ואפשר לראות על המדפים את הזן עם הקליפה העבה. הזן הזה מצוין לריבה ולחמוצים, ושניהם מתכונים עתיקים שאני אוהב מאוד להכין כשמגיעה לידיי קליפה בשרנית, עבה, צעירה ורעננה, כזאת שאי אפשר להתעלם ממנה ולהמשיך הלאה.

ריבת אבטיח. צילום: ריאן

כשנקרית לידי ההזדמנות אני מחלק ומכין שתי צנצנות: אחת לריבה והשנייה כבושים. אני מאמין שלא כולם יתחברו לשתי הצנצנות המשונות האלה, אבל הן מפתיעות ויש בהן מן החזרה במנהרת הזמן, לטעמים של פעם.

קליפות אבטיח כבושות עם גלידה

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('2510334d-1956-4106-a3a0-d06d11419d31','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('2510334d-1956-4106-a3a0-d06d11419d31','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2510334d-1956-4106-a3a0-d06d11419d31','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה