בצלים ממולאים בקוסקוס ובשר

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('6f3be58a-8e33-40e6-b014-e7b6f491ea30','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6f3be58a-8e33-40e6-b014-e7b6f491ea30','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6f3be58a-8e33-40e6-b014-e7b6f491ea30','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6f3be58a-8e33-40e6-b014-e7b6f491ea30','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6f3be58a-8e33-40e6-b014-e7b6f491ea30','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6f3be58a-8e33-40e6-b014-e7b6f491ea30','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6f3be58a-8e33-40e6-b014-e7b6f491ea30','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

בצלים ממולאים בקוסקוס, בשר וצנוברים. ברוטב עם גרגירי חומוס ותחתיות ארטישוק.
כל הטוב הזה בסיר אחד

חומרים:

1/2 ק"ג בשר טחון אנגוס

6 בצלים גדולים - חתוכים עד למרכז (לא לחצות לשניים)

1 כוס קוסקוס דק

10 עגבניות שרי אורגניות אדומות קצוצות

1 חופן נענע טרייה  קצוצה

1 חופן צנוברים קלופים

1 כפית מלח

1 כפית כורכום טחון - למלית

1 כפית כורכום טחון - לרוטב

1 כפית פלפל לבן 

1 כרישה - קצוצה

1 שורש סלרי קצוץ

1 כוס גרגירי חומוס מבושלים

1 שקית תחתיות ארטישוק קפואות

1 כף מיץ לימון

1 כף סוכר לבן 

5 כפות שמן זית

1 כוס מים רותחים

אופן ההכנה:

1. מכינים את הקוסקוס על פי הוראות יצרן.

2. בסיר, מבשלים את הבצלים עם מים רותחים עד התרככות

3. בקערה מערבבים את מרכיבי המלית: הקוסקוס, עגבניות השרי, הנענע הקצוצה, הצנוברים הקלויים והבשר הטחון ומתבלים עם המלח, הפלפל הלבן וכפית כורכום.

4. מקלפים את גלדי הבצל וממלאים במלית.

5. בסיר רחב מחממים שמן זית ומוסיפים את הכרישה הקצוצה.

6. מתבלים במלח, בפלפל הלבן ובכפית כורכום.

7. מוסיפים את שורש הסלרי הקצוץ, את מיץ הלימון וכוס המים.

8. מערבבים היטב ומוסיפים את גרגרי החומוס ואת תחתיות הארטישוק כשהן חתוכות לקוביות קטנות.

9. מסדרים בזהירות את הבצלים הממולאים מעל.

10. מביאים לרתיחה ולאחריה מנמיכים את האש ומבשלים כ- שעה וחצי.

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('fdcb3a0c-937a-47d6-823e-e2a48069acac','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('fdcb3a0c-937a-47d6-823e-e2a48069acac','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה