הצעה לחג השבועות: ריזוטו מפסטה קטנה עם ירקות וגבינות
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('4d6e59c3-62c8-411c-85a6-1459af2e675c','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4d6e59c3-62c8-411c-85a6-1459af2e675c','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4d6e59c3-62c8-411c-85a6-1459af2e675c','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4d6e59c3-62c8-411c-85a6-1459af2e675c','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4d6e59c3-62c8-411c-85a6-1459af2e675c','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4d6e59c3-62c8-411c-85a6-1459af2e675c','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4d6e59c3-62c8-411c-85a6-1459af2e675c','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
לקראת חג השבועות, הידוע גם כחג הפסטה הלא רשמי, מותג ברילה מפנק במתכון של ריזוטו מפסטה קטנה עם ירקות ירוקים וגבינות שהכינה רחלי קרוט
מצרכים ל-8 מנות : 1 בצל לבן, קלוף 2 כפות חמאה 2 כפות שמן זית 2 זוקיני ירוקים או קישואים 3/4 כוס אפונה עדינה, מופשרת 1 ו-1/2 כוסות ברילה פסטה סטלינה (צורת כוכבים) 3 כוסות מים רותחים או ציר ירקות רותח 1/2 כוס גבינת פרמזן, מגורדת דק מלח ופלפל שחור להגשה: גבינת פרמזן מגורדת דק
אופן הכנה: - קוצצים את הבצל לקוביות קטנות. - בסיר רחב ממיסים חמאה ושמן זית ומטגנים את הבצל עד ריכוך. - חותכים את הקישואים לקוביות בגודל 1 ס"מ ומוסיפים. מטגנים, תוך כדי ערבוב, במשך 5 דקות. - מוסיפים פסטה כוכבים, אפונה עדינה וציר ירקות רותח/ מים רותחים ומערבבים. - מבשלים על אש קטנה עד שהפתיתים רכים. - מוסיפים 1/2 כוס גבינת פרמזן ומערבבים היטב עד שהיא נמסה. - מעבירים לקערת הגשה, מגרדים מעל גבינת פרמזן ומגישים חם. חג שבועות שמח !!!!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('65f38c89-3f18-4fac-9b71-30f46fb57bf8','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('65f38c89-3f18-4fac-9b71-30f46fb57bf8','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|