טירמיסו פטל ללא גלוטן וחיטה
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('2b52bd51-ad3f-4bcd-9f2f-7e93c9d2c813','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2b52bd51-ad3f-4bcd-9f2f-7e93c9d2c813','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2b52bd51-ad3f-4bcd-9f2f-7e93c9d2c813','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2b52bd51-ad3f-4bcd-9f2f-7e93c9d2c813','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2b52bd51-ad3f-4bcd-9f2f-7e93c9d2c813','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
גרסה חדשה ונטולת גלוטן של הקינוח האיטלקי המפורסם: עוגיות ספוג קלאסיות וקרם מסקרפונה. טעים בציפוי פטל מתוק וריחני ושבבי שוקולד מביאים תוספת פירותית ומתוקה לשולחן שלך!
המרכיבים: | 1 חבילה של עוגיות ספוג (Savoiardi) של שייר Schar | 300 ג' פטל | 100 ג' סוכר | 250 ג' גבינת מסקרפונה | 250 ג' גבינת ריקוטה דלת שומן | 200 ג' גלידה | 1 מקלון וניל או | סוכר וניל בורבון | 100 ג' שבבי שוקולד אופן ההכנה: ·הניחו שכבה של עוגיות ספוג על מגש אפייה. השאירו מעט פטל בצד לצורך קישוט, רסק את היתר והנח על גבי עוגיות הספוג. ·ערבבו את גבינת המסקרפונה, הגבינה הלבנה דלת השומן, הסוכר ומקלון הווניל. ·הקציפו את הקרם עד שהוא יציב וקפל אל תוך התערובת יחד עם 70 ג' שוקולד קצוץ. · מיזגו את הקרם על הפטל. קררו במשך 3 שעות או במשך הלילה. ·קשטו עם הפטל הנותר ושבבי השוקולד טרם ההגשה. |
חג שבועות שמח!
היי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן! $(function(){})
|
|
|
|