טירמיסו פטל ללא גלוטן וחיטה
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('468e0dff-368e-423a-8a9d-e178d3951706','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('468e0dff-368e-423a-8a9d-e178d3951706','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('468e0dff-368e-423a-8a9d-e178d3951706','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('468e0dff-368e-423a-8a9d-e178d3951706','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('468e0dff-368e-423a-8a9d-e178d3951706','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('468e0dff-368e-423a-8a9d-e178d3951706','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('468e0dff-368e-423a-8a9d-e178d3951706','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
גרסה חדשה ונטולת גלוטן של הקינוח האיטלקי המפורסם: עוגיות ספוג קלאסיות וקרם מסקרפונה. טעים בציפוי פטל מתוק וריחני ושבבי שוקולד מביאים תוספת פירותית ומתוקה לשולחן שלך!
המרכיבים: | 1 חבילה של עוגיות ספוג (Savoiardi) של שייר Schar | 300 ג' פטל | 100 ג' סוכר | 250 ג' גבינת מסקרפונה | 250 ג' גבינת ריקוטה דלת שומן | 200 ג' גלידה | 1 מקלון וניל או | סוכר וניל בורבון | 100 ג' שבבי שוקולד אופן ההכנה: ·הניחו שכבה של עוגיות ספוג על מגש אפייה. השאירו מעט פטל בצד לצורך קישוט, רסק את היתר והנח על גבי עוגיות הספוג. ·ערבבו את גבינת המסקרפונה, הגבינה הלבנה דלת השומן, הסוכר ומקלון הווניל. ·הקציפו את הקרם עד שהוא יציב וקפל אל תוך התערובת יחד עם 70 ג' שוקולד קצוץ. · מיזגו את הקרם על הפטל. קררו במשך 3 שעות או במשך הלילה. ·קשטו עם הפטל הנותר ושבבי השוקולד טרם ההגשה. |
חג שבועות שמח!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('ca14fc64-8f92-4474-8066-01dd40593268','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('ca14fc64-8f92-4474-8066-01dd40593268','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|