$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('b22db96c-5107-4185-a2f2-4af289480e36','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b22db96c-5107-4185-a2f2-4af289480e36','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b22db96c-5107-4185-a2f2-4af289480e36','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b22db96c-5107-4185-a2f2-4af289480e36','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b22db96c-5107-4185-a2f2-4af289480e36','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b22db96c-5107-4185-a2f2-4af289480e36','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b22db96c-5107-4185-a2f2-4af289480e36','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
אתם אולי רגילים לקבל אותם כקינוח מתוק, אבל תאמינו לי שכדאי לכם ללכת על בלינצ'ס מלוחים. סופר קלים להכנה, עם מילוי פשוט ומנצח, ובעיקר טעימים, פריכים ולא מטוגנים
המצרכים:למלית:
- 1 בצל קטן
- מעט שמן זית
- 300 גרם גבינה למילוי ללא טעם (כחושה ללא מלח)
- 100 גרם גבינת צ'דר, מגוררת
- כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
לבלינצ'ס:- כוס (140 גרם) קמח
- כוס (240 מ"ל) חלב
- 3 ביצים
- קורט מלח
- כפית שמן
לציפוי:- קמח לבן
- 2 ביצים טרופות
- פירורי לחם
אופן ההכנה:1. קוצצים את הבצל ומטגנים אותו עד להזהבה. מניחים בצד. 2. מערבבים בקערה את כל מרכיבי המלית יחד עם הבצל ומניחים בצד. מכינים את הבלינצ'ס: טורפים יחד בקערה נפרדת את כל מרכיבי הבלינצ'ס. 3. בעזרת מגבת נייר משמנים קלות מחבת שאינה נדבקת. שופכים בעזרת מצקת מעט מהבלילה ומשטחים לעיגול דק. ברגע שהחלק העליון נקרש ומתקשה, הופכים את הבלינצ'ס על צלחת. ממשיכים בפעולה עם כל שאר התערובת. 4. מניחים במרכז כל עלה מעט מהמלית, מקפלים, וחוזרים על הפעולה עם כל העלים. מכניסים להקפאה לחצי שעה. 5. טובלים כל בלינצ'ס בקמח, לאחר מכן בביצה טרופה ולבסוף מגלגלים בפירורי לחם. אופים 20 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות, ומגישים.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('2258ca0c-1f7a-4b74-99b8-0d0990919796','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('2258ca0c-1f7a-4b74-99b8-0d0990919796','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|