$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('ac6e0433-de8d-4757-bdff-b12e72b71aa4','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ac6e0433-de8d-4757-bdff-b12e72b71aa4','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ac6e0433-de8d-4757-bdff-b12e72b71aa4','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ac6e0433-de8d-4757-bdff-b12e72b71aa4','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ac6e0433-de8d-4757-bdff-b12e72b71aa4','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ac6e0433-de8d-4757-bdff-b12e72b71aa4','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ac6e0433-de8d-4757-bdff-b12e72b71aa4','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
רשת קפה גרג חושפת את המתכון המנצח לעוגת גבינה - מוס מסקרפונה עם שוקולד ולרונה לבן במילוי פרלין קרמו
עוגת המוס מסקרפונה בציפוי שוקולד משלבת בתוכה שוקולד ולרונה לבן במילוי פרלין קרמו. העוגה עשירה, רכה ונימוחה בפה, בטעם ביתי ובמרקם אחיד. מתכון: מוס מסקרפונה - גבינת מסקרפונה 380 גר, גבינת שמנת 380 גר, 200 גר חלב, 1 מקל וניל ( תוכן ), 40 גר סוכר, 8 גר ג'לטין עם 40 גר מים
אופן הכנה: מחממים את החלב עם המקל וניל והסוכר ומוסיפים את הג'לטין עד שמקבלים מרקם אחיד ומכבים את האש, יוצקים את המסה החמה על המטבעות שוקולד הלבן ומחברים את המסה למרקם אחד, מוסיפים את המסקרפונה וממשיכים ומערבבים הכל יחד עד לקבלת מרקם אחיד ומסה חלקה, מקציפים את השמנת מתוקה הקצפה רכה ומקפלים לתוך השמנת המוקצפת את המסה ומחברים הכל יחדיו. מלית פרלין קרמו: 250 גר חלב, 165 גר שמנת, 3 גר ג'לטין מעורבב עם 10 גר מים, 4 חלמונים, 240 גר שוקולד ולרונה מריר אופן הכנה: חלב ושמנת מחממים על האש, לקראת רתיחה מוסיפים ג'לטין, עושים השוואת טמפ' עם החלמונים ומחזירים לבישול קצר ועדין על האש עד שהמסה מסמיכה ( מרקם כמו של טחינה ), יוצקים על השוקולד המריר וטורפים עם מטרפה עד שמקבלים מרקם חלק, יוצקים לתבנית שקעים פרלין ומקפיאים. קראנצ' נוגט: 100 גר שוקולד מריר ולרונה 100 גר מחית נוגט ולרונה 90 גר קורנפלקס אופן הכנה: ממיסים את השוקולד המריר על בן מארי ומוסיפים את הנוגט ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק, מוסיפים את הקורנפלקס ומאחידים. ציפוי גלאסאז' שוקולד ולרונה: 200 גר שמנת מתוקה, 200 גר שוקולד מריר ולרונה, אופן הכנה: מחממים את השמנת, לפני רתיחה מכבים ומוסיפים על השוקולד ומאחדים את המסה עד לקבלת מרקם חלק. מוזגים את הציפוי כאשר הקינוח קפוא על משטח רשת ומכסים עם הציפוי את כל הקינוח ונותנים לו להתקרר, בתאבון.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('5c3be94c-656f-4ad5-a08e-d01e27ac7c0f','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('5c3be94c-656f-4ad5-a08e-d01e27ac7c0f','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('5c3be94c-656f-4ad5-a08e-d01e27ac7c0f','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|