$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('e6ca1b65-d228-487e-bf27-d7f33448077c','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e6ca1b65-d228-487e-bf27-d7f33448077c','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e6ca1b65-d228-487e-bf27-d7f33448077c','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e6ca1b65-d228-487e-bf27-d7f33448077c','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e6ca1b65-d228-487e-bf27-d7f33448077c','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e6ca1b65-d228-487e-bf27-d7f33448077c','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e6ca1b65-d228-487e-bf27-d7f33448077c','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
השגרה חזרה וכיף לחזור עם רוטב בולונז טבעוני, שלא מבקש להיות "כמו", אלא מוציא את המיטב מחומרי הגלם הטריים והטעימים
חזרה לחג השגרה, שתכף יופר בעוד מאורעות - חלקם משמחים יותר וחלקם פחות. חזרה לתוך אביב שאתמול היה קיץ והיום הוא בכלל חורף. ובתוך כל המעברים האלו, אוכל בסיסי ומנחם עוזר לי לא ללכת לאיבוד. בולונז צמחוני מהזן המשובח ביותר, שלא מנסה להיות "כמו", אלא פשוט מאפשר לכל חומרי הגלם לתת את הכי טוב שיש להם רוצים גם ללמוד לעבוד נכון עם ירקות, דגנים וכל השאר? יש לכם הזדמנות ממש תכף .
בולונז טבעוני המצרכים: בצל אחד גדול 8 שיני שום 4 גבעולי סלרי שורש סלרי 2 גזרים גדולים 8 עגבניות בשלות סלסלת פטריות שמפיניון 2 כוסות עדשים שחורות 3 כפות רסק עגבניות ללא סוכר כ- 4 כוסות מים צרור עלי אורגנו כף מלח, כפית פלפל שחור, קורט קינמון שמן זית
ההכנה: קולפים וקוצצים לחתיכות קטנות - בצל, שיני שום, שורש סלרי, גבעולי סלרי. בסיר רחב מחממים שמן זית, ומוסיפים את הירקות הקצוצים. מכסים ומאדים על אש בינונית עד שעולה ריח. בינתיים חותכים את הגזר והפטריות לקוביות קטנות ואת העגבניות טוחנים למחית אחידה. מוסיפים את הגזר ועשבי התיבול לסיר ומערבבים עד שהגזר משנה צבע. מוסיפים את הפטריות ונותנים להם להגיר נוזלים, ואז גם את העגבניות ועשבי התיבול. נותנים לכל התערובת להפוך לתבשיל "רוטבי" ואז מוסיפים: עדשים, רסק, תבלינים ומים. מביאים לרתיחה, מורידים לאש קטנה ומבשלים כשעה עד להתרככות. אם יש צורך מוסיפים עוד מים, מגישים עם אורז או פסטה. משחקת בסירים – בישול ביתי בריא תום מטבח משמח – סדנאות בישול בריא
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('f7f04a39-9a03-4875-ba53-2d3ce856e7a8','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('f7f04a39-9a03-4875-ba53-2d3ce856e7a8','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f7f04a39-9a03-4875-ba53-2d3ce856e7a8','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|