מתכון לפני החג: לזניה מגולגלת עם תרד
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('7601d9aa-8d18-462e-8508-c32088b5471e','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7601d9aa-8d18-462e-8508-c32088b5471e','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7601d9aa-8d18-462e-8508-c32088b5471e','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7601d9aa-8d18-462e-8508-c32088b5471e','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7601d9aa-8d18-462e-8508-c32088b5471e','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7601d9aa-8d18-462e-8508-c32088b5471e','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7601d9aa-8d18-462e-8508-c32088b5471e','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
מחפשים מתכונים שווים כדי להיפטר מהחמץ לפני פסח? הנה מתכון ללזניה מגולגלת עם רוטב עגבניות, גבינה ותרד
מנסים להיפטר מהחמץ לפני פסח? הנה מתכון מקורי לרוטולו, לזניה מגולגלת ממולאת בתרד, עגבניות ומוצרלה. המתכון באדיבות אינס ינאי והמותג ברילה. מדובר במנה קלה להכנה, מרשימה, וטעימה מאוד.
לזניה מגולגלת עם תרד ומוצרלה חבילת דפי לזניה של ברילה שמן זית להברשה למלית: 2 כוסות תרד קצוץ מאודה 1 בצל קטן קצוץ מטוגן 400 גר׳ גבינה כחושה למילוי ואפייה 100 גרם מוצרלה מגוררת חצי כוס בזיליקום קצוץ מעט פלפל שחור גרוס כפית מלח לציפוי: 250 מ"ל שמנת לבישול 2 צנצנות של רוטב ארביאטה/בזיליקום/נפוליטנה של ברילה 150 גר׳ גבינת פרמז׳ן מגוררת אופן ההכנה: מבשלים את דפי הלזניה כ-6 דקות ומניחים על נייר אפייה אחד ליד השני, מברישים במעט שמן זית שלא יתייבשו. מערבבים יחד את מרכיבי המלית לתערובת אחידה. מניחים על כל עלה כף מלאה מהמלית ומגלגלים ומניחים בתבנית משומנת או מרופדת נייר אפייה (רצוי עגולה) כשצורת הגלגול מופנית כלפי מעלה. מערבבים יחד 2 צנצנות רוטב ושמנת לבישול ויוצקים מעל הגלילים, עוטפים בנייר אלומיניום ואופים כ-25 דקות ב-180 מעלות. מסירים את נייר האלומיניום, מפזרים את הפרמז'ן ואופים ללא כיסוי 10 דקות נוספות.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('af504747-c1f8-45e2-aec4-47b84979310f','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('af504747-c1f8-45e2-aec4-47b84979310f','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('af504747-c1f8-45e2-aec4-47b84979310f','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|