מתכון דג חגיגי לערב ליל הסדר שף יובל חרותי
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('ed6dc0b0-0389-4be8-95d4-c403d7aa4d29','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ed6dc0b0-0389-4be8-95d4-c403d7aa4d29','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ed6dc0b0-0389-4be8-95d4-c403d7aa4d29','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ed6dc0b0-0389-4be8-95d4-c403d7aa4d29','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ed6dc0b0-0389-4be8-95d4-c403d7aa4d29','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ed6dc0b0-0389-4be8-95d4-c403d7aa4d29','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ed6dc0b0-0389-4be8-95d4-c403d7aa4d29','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
מחפשים מתכון מעניין לדג? שף יובל חרותי, הכין עבורכם את מתכון הדג אשר עובר במשפחה שנים רבות והפך למסורת בקרב כל בני המשפחה.
פילה לוקוס באגוזי מלך ויין לבן מנה ראשונה – המתכון ל15 מנות מרכיבים:
1.5 קילו פילה לוקוס נקי מעור ועצמות חתוך לנתחים של כ 50 גרם כ"א 120 גרם יין לבן יבש 120 גרם חומץ בן יין אדום 60 גרם מים 200 גרם אגוזי מלך קלויים גרוסים 5-6 שיני שום קצוצים כ 100 גרם קמח מצה 5 גרם כמון 5 גרם מלח אופן ההכנה: מקמחים את פילה הלוקוס בקמח מצה ומטגנים קלות עם מעט שמן חם – ( סגירה ), אין צורך להגיע לבישול סופי של הדג, ומניחים בסיר הבישול. מומלץ להשתמש בסיר טפלון או קרמי שטוח. בסיר נפרד, מטגנים קלות את השום והאגוזים ומוסיפים 20 גרם קמח מצה, את היין, החומץ, הכמון ומלח. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כשלוש דקות ללא מכסה. מוזגים את הנוזלים המורתחים עם השום והאגוזים לסיר הבישול עם הדגים, מרתיחים ומבשלים על אש קטנה עם מכסה כחצי שעה. מצננים את הסיר כחצי שעה ומעבירים למקרר למשך הלילה. מגישים קר כמנה ראשונה בערב החג. במשפחתי, מגישים את הדג לאחר סדר הפסח ולפני המנות העיקריות.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('c92bff42-eb18-4324-b7b0-559e60aaacc0','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('c92bff42-eb18-4324-b7b0-559e60aaacc0','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|