אם כבר, אז את הלחמניות האלה!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('5e9c1701-b4c5-4658-952a-684e667848a4','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5e9c1701-b4c5-4658-952a-684e667848a4','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5e9c1701-b4c5-4658-952a-684e667848a4','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5e9c1701-b4c5-4658-952a-684e667848a4','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5e9c1701-b4c5-4658-952a-684e667848a4','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5e9c1701-b4c5-4658-952a-684e667848a4','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5e9c1701-b4c5-4658-952a-684e667848a4','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
בכנות, מאז שהתחלתי לאפות את הלחמניות האלה, תמצאו אותן אצלי קבוע בבית. זה הולך ככה: חצי מהכמות אוכלים איך שהן יוצאות מהתנור ואת אלה שהצלחתי "להציל" מההתנפלות של בני הבית אני מקפיאה כדי שתמיד תהיה לחמנייה בשלוף לימים קשים
הבצק שלהן קל להכנה וקל לעבודה. אני אוהבת להכין לחמניות קשר כי כך הן גם טעימות וגם יפות ויש תחושה שכאילו קנינו אותן בקונדיטוריה, אז תחשבו על הגאווה שתרגישו כשתאפו אותן בעצמכם. אצלנו בבית תמיד יש ויכוח לגבי גודל הלחמניה. אני אוהבת אותן קטנות וחמודות אבל בן זוגי שיחיה אוהב אותן גדולות כדי שיוכלו לקלוט את חצי המקרר שהוא מתכנן להכניס לתוכן. בסוף מתפשרים על גודל בינוני גדול אבל זה רק לשימוש ביתי. למטרות אירוח אני מכינה אותן קטנות ומושלמות, אתם יודעים, בשביל הרושם.
- 3 כוסות קמח
- 3 כפות סוכר
- ¼ כוס שמן
- 1 כף שמרים יבשים
- 1 ביצה
- ¼ 1 כוס מים פושרים
- 1 כפית מלח גדושה
- שומשום לפיזור
- להכניס לקערה את כל המצרכים ללוש טוב טוב עד שנוצר בצק רך
- לשמן קערה גדולה ולהכניס את הבצק פנימה ולכסות בשקית ניילון למשך שעה לתפיחה.
- לאחר שעה, להוציא את הבצק למשטח עבודה מקומח ולחלק אותו לכדורים שווים. את הכדורים לכסות במגבת ולאפשר להם תפיחה נוספת של 10 דקות.
- בתבנית האפיה הניחו נייר אפיה.
- לאחר 10 דקות הכינו את הצורה המבוקשת ללחמניות והניחו אותם על נייר אפיה. אפשרו לבצק שוב לתפוח למשך כ -25 דקות נוספות.
- זה השלב בו טורפים ביצה יחד עם כף מים חמים בקערה קטנה ומברישים את הלחמניות. אפשר לפזר מעל שומשום, קצח או גרעיני חמניה.
הכניסו את תבנית האפיה לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות למשך 35 דקות.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('fd9f6e25-16c6-49c5-afce-ea93469f5476','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('fd9f6e25-16c6-49c5-afce-ea93469f5476','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|