סלט עדשים חם לחימום האווירה
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('510fb271-e45b-428b-a9c7-9f292910acbf','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('510fb271-e45b-428b-a9c7-9f292910acbf','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('510fb271-e45b-428b-a9c7-9f292910acbf','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('510fb271-e45b-428b-a9c7-9f292910acbf','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('510fb271-e45b-428b-a9c7-9f292910acbf','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('510fb271-e45b-428b-a9c7-9f292910acbf','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('510fb271-e45b-428b-a9c7-9f292910acbf','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
אין כמו אוכל מחמם בערבים של סתיו בואכה חורף. הנה מתכון קל וטעים שיכול לשמש כמנה עיקרית צמחונית או כתוספת ליד מנה בשרית
המותג מאסטר שף מציע לימי הסתיו-חורף הקרים מתכון לסלט עדשים חם ומשביע, שיכול להוות ארוחה בפני עצמה לצמחונים או תוספת ליד מנת בשר. סלט עדשים חם מצרכים:
2 כוסות דלעת חתוכה לקוביות קטנות 1/4 כפית מלח 2 כפות שמן זית לתיבול הדלעת 3 כפות שמן זית לטיגון 1 בצל קצוץ 1 קופסה עדשים ירוקות מאסטר שף 2 כפות רוטב סויה חצי כפית מלח חצי כפית פלפל שחור כפית כמון 2 כפות חומץ בלסמי חצי כוס פטרוזיליה קצוצה רבע כוס שקדים קלויים אופן ההכנה: מערבבים את קוביות הדלעת עם שמן זית ומעט מלח ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. צולים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות עד שהן משחימות. במחבת רחבה מניחים שמן זית ובצל קצוץ ומערבבים. מוסיפים עדשים ואת קוביות הדלעת הצלויות, רוטב סויה, מלח, פלפל, כמון, חומץ בלסמי ופטרוזיליה. מערבבים ומסירים מהאש. מגישים עם שקדים קלויים מעל.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('77b808a1-0030-4799-9e0b-f9bde78c7903','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('77b808a1-0030-4799-9e0b-f9bde78c7903','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|