$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('7aa45b22-22e3-4bf7-b39b-b01ee7662e83','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7aa45b22-22e3-4bf7-b39b-b01ee7662e83','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7aa45b22-22e3-4bf7-b39b-b01ee7662e83','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7aa45b22-22e3-4bf7-b39b-b01ee7662e83','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7aa45b22-22e3-4bf7-b39b-b01ee7662e83','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7aa45b22-22e3-4bf7-b39b-b01ee7662e83','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7aa45b22-22e3-4bf7-b39b-b01ee7662e83','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
הילדים שלנו תמיד יעדיפו לאכול חבילת ביסלי שלמה מאשר לסיים את האוכל שעל הצלחת, ואם הם כבר אוכלים חטיף, עדיף שלפחות נדע מה יש בו. בהכנה ביתית של חטיפים, ניתן לשלוט על כמויות המלח והסוכר וכמובן שאין חומרים משמרים וזה שווה הכל. חוץ מזה זה ממש פשוט להכנה.
המתכון: פסטה - 500 גר' (מסוג פוזילי - צורת בורג) שמן קנולה - 4 כפות
תבלין גריל עוף - 1 כפית (שווארמה או ברביקיו)
מלח - 2 כפיות כמון - 2 כפיות פפריקה מתוקה - 2 כפיות סוכר - 2 כפיות רוטב סויה - 2 כפיות אופן ההכנה: 1. חממו מראש תנור לחום של 200 מעלות. 2. בשלו את הפסטה בסיר עם מים רותחים למשך חצי מהזמן הדרוש. סננו והניחו בצד למשך 15 דקות. 3. ערבבו את כל התבלינים, פרט לרוטב הסויה, בקערה קטנה. 4. הוסיפו לתערובת התבלינים את הסויה והשמן וערבבו היטב. 5. את הפסטה המבושלת ערבבו בקערת התבלינים עד שתהיה מצופה מכל הכיוונים. 5. אפו על נייר אפייה במשך 20 דקות בערך. יש להפוך את הפסטה מדי פעם.
בתאבון!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('8ceb981d-444e-40eb-9aa9-1f063192c4d4','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('8ceb981d-444e-40eb-9aa9-1f063192c4d4','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('8ceb981d-444e-40eb-9aa9-1f063192c4d4','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|