2 מתכונים מנצחים לט"ו בשבט של שף מוטי אזולאי ממלון רימונים:

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('d1a431f7-211d-48a3-900d-1818134386fd','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('d1a431f7-211d-48a3-900d-1818134386fd','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('d1a431f7-211d-48a3-900d-1818134386fd','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('d1a431f7-211d-48a3-900d-1818134386fd','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('d1a431f7-211d-48a3-900d-1818134386fd','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('d1a431f7-211d-48a3-900d-1818134386fd','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('d1a431f7-211d-48a3-900d-1818134386fd','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

ט"ו בשבט הוא חג הפירות. בחג זה נוהגים לאכול מגוון פירות טריים ויבשים.  הפירות היבשים הפכו לסימן ההיכר המובהק של החג ומגוון הפירות היבשים והפיצוחים הפכו להיות מזוהים יותר מכל עם חג זה.

שף מוטי אזולאי, השף הראשי של מלון רימונים גלי כנרת, הנמנה על מלונות הכתר של רשת מלונות רימונים, מציע 2 מתכונים העושים שימוש בסמלי החג ומציע מאפה וחטיף מפירות יבשים ופיצוחים – עוגיות פיצוחים וחטיף WELLNESS (וולנס) ללא אפייה. קל להכנה בבית ומתאים לסדר החג.

.

עוגיות פיצוחים 

מצרכים:

200  גר' שקדים

200  גר' אגוזי פקאן

200  גר' קשיו

 150 גר' חמוציות

200  גר' אגוזי לוז

200  גר' גרעיני דלעת

100  גר' שומשום

100  גר' תמרים

 100 גר' תאנים

 (הכל טבעי לא קלוי)  

אופן ההכנה:

להכניס את כל סוגי הפיצוחים והפירות היבשים  לקערה, להקציף 3 חלבונים של ביצה, להוסיף לתוך הקערה לערבב הכל לאיחוד החומרים, יוצקים בעזרת כף לתבנית ומשטחים עם כף. אופים בתנור בחום 150 מעלות עד לקבלת צבע שחום

.

חטיף WELLNESS ללא אפיה

מצרכים:

75 גרם (1/2 כוס) שקדים לבנים קצוץ גס

50 גרם אגוזי פקאן

100 גרם שיבולת שועל

2 כפות זרעי פשתן 2 כפות גרעיני חמניות

140 גרם (1 כוס) תמרים מגולענים עדיף מגהול

2 כפות זרעי צ'יה ניתן להחליף לשומשום

75 גרם (1/4 כוס) סילאן

60 גרם (1/4 כוס) חמאת בוטנים איכותית

60 גרם (1/2 כוס) חמוציות מיובשות

אופן הכנה:

לוקחים תבנית אפיה עם נייר אפיה, עדיף שיבלוט מהצדדים מניחים בצד

קולים את הגרנולה במחבת משומנת. במעבד מזון, קוצצים גס את השקדים והאגוזים

מוסיפים ומערבבים את כל הפיצוחים היבשים  וקולים במחבת לכ 10 דקות עד להזהבה

במעבד מזון קוצצים את התמרים, מוסיפים לקערת הפיצוחים הקלויים, את התמרים,

החמוציות, הסילאן, חמאת הבוטנים (לחמם שתגיע לרמה של קרם). משטחים ישר בתבנית המשומנת בנייר אפיה. מכניסים למקרר לשעתיים לפחות. חותכים לקוביות לכ 12 יחידות עוטפים בנייר חום עם חבל רפיה ומגישים לצד כדור גלידה וניל...

 

חג שמח ובתיאבון !!!!!

 

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('06b554db-719c-490f-b877-92f06385a24e','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('06b554db-719c-490f-b877-92f06385a24e','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה