אף פעם לא מוקדם מדי להכין עוגת דבש
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('525b6cad-16c4-464f-8e00-9399a5b84d05','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('525b6cad-16c4-464f-8e00-9399a5b84d05','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('525b6cad-16c4-464f-8e00-9399a5b84d05','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('525b6cad-16c4-464f-8e00-9399a5b84d05','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('525b6cad-16c4-464f-8e00-9399a5b84d05','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('525b6cad-16c4-464f-8e00-9399a5b84d05','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('525b6cad-16c4-464f-8e00-9399a5b84d05','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
יש עוד חודש עד ראש השנה, אבל לדעתנו זה בדיוק הזמן להתחיל להתאמן על רפרטואר עוגות הדבש שלנו. אז קבלו מתכון
כולם עדיין שקועים בחופש הגדול ובקיץ הלוהט, אבל בעוד חודש כבר ראש השנה! מבחינתנו זה בדיוק הזמן להתחיל להתאמן על אפיית עוגות הדבש. אז הנה מתכון מרשת בתי הקפה ביגה. ואם ממש לא מתחשק לכם לאפות, תמיד תוכלו לקנות עוגה.
עוגת דבש תפוחים והדרים המצרכים: 280 גרם קמח 1.5 כפיות אבקת אפייה רבע כפית סודה לשתייה קורט מלח קורט ציפורן 3 ביצים 200 גרם שמן קנולה 240 גרם דבש 160גרם סוכר חום 130 מ"ל תה 2 תפוחים חמוצים מקולפים וחתוכים לקוביות גרידה מתפוז אחד אופן ההכנה: לערבב בקערת מיקסר עם מטרפה את השמן, הדבש והסוכר. להוסיף את הביצים ואת גרידת התפוז ולערבב. להוסיף לקערה את הקמח, אבקת האפייה, קינמון, סודה לשתייה, מלח וציפורן ולערבב עד לקבלת מרקם אחיד. לאחר מכן להוסיף את התה והתפוחים ולערבב היטב עד לקבלת מסה חלקה. לחלק את העיסה לשתי תבניות אינגליש קייק ולאפות למשך 45 עד 55 דקות בטמפ' של 170 מעלות. העוגה מוכנה כשמכניסים קיסם במרכז העוגה והוא יוצא יבש.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('fcd6a5b5-df7d-4ab7-a101-f82920608144','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('fcd6a5b5-df7d-4ab7-a101-f82920608144','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|