לבשל עם הילדים: נודלס מוקפץ עם עוף ותירס

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('a65c39ba-a5df-4d3f-89fc-63728df15e7f','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a65c39ba-a5df-4d3f-89fc-63728df15e7f','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a65c39ba-a5df-4d3f-89fc-63728df15e7f','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a65c39ba-a5df-4d3f-89fc-63728df15e7f','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a65c39ba-a5df-4d3f-89fc-63728df15e7f','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a65c39ba-a5df-4d3f-89fc-63728df15e7f','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a65c39ba-a5df-4d3f-89fc-63728df15e7f','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

מיציתם כבר את כל המשחקים והמסכים בבית? אז מה דעתכם להכין ארוחה עם הילדים?

החופש הגדול בעיצומו והילדים כבר עברו את כל המסכים והמשחקים ואת שיאי השעמום של עצמם? הנה רעיון למשהו נחמד לעשות איתם ובסוף גם לאכול ארוחה טעימה. 

הנה מתכון מרשת ג'פניקה, פשוט להכנה, כך שניתן לשתף את הילדים בהכנתו.

צילום: יחצ ג'פניקה 

נודלס עוף ותירס

מרכיבים:

400 גרם חזה עוף פרוס לרצועות

800 גרם אטריות ביצים מבושלות על פי הוראות האריזה

2\1 קופסת גרגרי תירס

100 מ"ל שמן סויה

5 כפיות סוכר

120 מ"ל רוטב סויה

כפית שמן שומשום

3 כפות רוטב צ'ילי מתוק

250 מ"ל מים

אופן הכנה:

במחבת עמוקה מחממים את שמן הסויה למשך דקה  ומניחים את רצועות חזה העוף. מערבבים עם השמן ומטגנים עד שהעוף מושחם מעט. מוסיפים למחבת מים, סויה, סוכר, שמן שומשום ורוטב צ'ילי מתוק ומבשלים עד לרתיחה.

לאחר שתי דקות מוסיפים את האטריות וממשיכים ברתיחה תוך כדי ערבוב עד לצמצום הנוזלים. מוסיפים את גרגרי התירס ומערבבים למשך כ–20 שניות ומורידים מהאש.

טיפ למבוגרים: ניתן לטגן בצד פטריות, בצל ירוק וגזר במעט שמן ולהגיש בצד לשדרוג המנה.

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('5181c3b9-6fb5-4e5b-a385-e8869e6716b8','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('5181c3b9-6fb5-4e5b-a385-e8869e6716b8','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה