חם מדי לבשל: סלט סלק ותפוחים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('b40a258a-c978-45ad-b314-376595c1dd7c','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b40a258a-c978-45ad-b314-376595c1dd7c','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b40a258a-c978-45ad-b314-376595c1dd7c','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b40a258a-c978-45ad-b314-376595c1dd7c','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b40a258a-c978-45ad-b314-376595c1dd7c','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b40a258a-c978-45ad-b314-376595c1dd7c','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b40a258a-c978-45ad-b314-376595c1dd7c','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
גל החום הנוכחי דורש אוכל קל ומרענן. הנה מתכון לסלט סלק בריא של קפה ביגה
השבוע התחיל עם גל חום חביב שילווה אותנו בימים הבאים, ומטלות הבישולים מתישות מתמיד. אבל לאכול צריך בכל מקרה, אז קבלו מתכון של רשת קפה ביגה לסלט סלק ותפוחים מרענן ובריא. לרכיבי הסלט תכונות מזינות ובריאות: חמוציות עוזרות לירידה בכולסטרול, אגוזי המלך בעלי נוגדי חמצון גבוהים המונעים מחלות לב ומחזקים מערכות רבות בגוף, והסלרי מונע לחץ דם וכולסטרול גבוהים. סלט סלק ותפוחים
רכיבים: סלק בינוני חתוך למקלות דקים תפוח עץ חתוך למקלות דקים 50 גרם אגוזי מלך שבורים 50 חמוציות חצי גבעול סלרי פרוס דק 5 עלי בזיליקום פרוסים 100 גרם עלים צעירים או רוקט 30 גרם סילאן 4 כפות שמן זית מיץ מחצי לימון 100 גרם גבינת רוקפור מגורדת או טבעות גבינת עזים מטוגנות עם קמח ביצה ופירורי לחם
אופן הכנה: נניח בקערה את הסלק ומעליו נבזוק את השמן זית, מיץ הלימון והסילאן, ונוסיף את יתר המרכיבים. מערבבים היטב ומעבירים לקערת הגשה יפה. נוסיף מעל את הגבינה.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('ad37b342-9788-47ff-8b00-f0a81e726b85','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('ad37b342-9788-47ff-8b00-f0a81e726b85','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|