חריימה טריפוליטאי אורגינל
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('bafa2ed4-7cf1-43be-9b42-fd49462680f0','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('bafa2ed4-7cf1-43be-9b42-fd49462680f0','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('bafa2ed4-7cf1-43be-9b42-fd49462680f0','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('bafa2ed4-7cf1-43be-9b42-fd49462680f0','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('bafa2ed4-7cf1-43be-9b42-fd49462680f0','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('bafa2ed4-7cf1-43be-9b42-fd49462680f0','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('bafa2ed4-7cf1-43be-9b42-fd49462680f0','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
איך מתחילים שבוע חדש? עם מתכון טוב ומגרה לחריימה מסורתי כמו שצריך. בתיאבון!
שבוע חדש מזמן בישולים וארוחות חדשות. אז אם בא לכם להכין חריימה טריפוליטאי מסורתי כמו שצריך, הנה מתכון באדיבות סיגל מיארא, ממיארא - דגי ים ובריכה, נתניה. חריימה טריפוליטאי מצרכים:
דג לוקוס/פרידה/מוסר ים פרוס לפרוסות עבות 2 כפות פפריקה מתוקה כף פפריקה חריפה כף רסק עגבניות חצי כוס שמן חצי כפית מלח כף כמון חצי כף קימל 6 שיני שום כתושות כוס מים פושרים
אופן הכנה:
שופכים לסיר את השמן ומחממים אותו. בינתיים מערבבים בקערה שום, פפריקה חריפה ומתוקה עד לבלילה אחידה. מוזגים את הבלילה אל השמן החם ומערבבים. מוסיפים מעט מים פושרים, כף רסק עגבניות ואת שאר המים. מבשלים במשך כ-10 דקות. מוסיפים כמון, קימל, מלח ומערבבים. לבסוף מכניסים את פרוסות הדגים ומנענעים את הסיר בעדינות כך שהדגים יהיו עטופים ברוטב. מכסים את הסיר ומבשלים במשך כ-10 דקות. מגישים, רצוי עם חלה טרייה.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('e9417cfd-6e1c-4cd4-b59b-199b88c8284b','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('e9417cfd-6e1c-4cd4-b59b-199b88c8284b','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e9417cfd-6e1c-4cd4-b59b-199b88c8284b','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|