$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('56de61ba-0856-4b6f-a62f-661f62fbc3e6','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('56de61ba-0856-4b6f-a62f-661f62fbc3e6','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('56de61ba-0856-4b6f-a62f-661f62fbc3e6','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('56de61ba-0856-4b6f-a62f-661f62fbc3e6','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('56de61ba-0856-4b6f-a62f-661f62fbc3e6','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('56de61ba-0856-4b6f-a62f-661f62fbc3e6','/dyncontent/2024/10/28/0332465c-494d-442b-9555-69f107e59b26.gif',18596,'לב ישראלי אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('56de61ba-0856-4b6f-a62f-661f62fbc3e6','/dyncontent/2024/10/29/fc678000-eec2-4266-be8e-2015e1b07daa.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('56de61ba-0856-4b6f-a62f-661f62fbc3e6','/dyncontent/2024/11/4/f019ab0d-85f9-4099-85ce-a0c4f16ee830.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
חג השבועות הוא חגם של מאפים ומאכלים המשלבים מוצרי חלב. רשת טיב טעם חולקת מתכון קל להכנה עם מרקם חלק ונעים ועשיר בטעמים עדינים – תפוחי אדמה גראטן.
מרכיבים: 8 יחי' תפו"א בינוניים קטנים מזן באטר או דזירה 1 ליטר חלב
חצי ליטר שמנת מתוקה כף מלח כפית פלפל שחור חצי כפית מוסקט 3 ענפי מרווה 5 שיני שום כתושות אופן ההכנה: בכל תפו"א יוצרים חריצים במרווחים של 1מ"מ ועומק 2/3 מגודל תפו"א. מניחים בסיר עם כל יתר הרכיבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים בביעבוע עדין כחצי שעה. במקביל מחממים תנור ל180 מעלות. מוציאים בזהירות את תפו"א מהסיר לתבנית פיירקס, ומוסיפים את נוזלי הבישול מעל. מעבירים לתנור החם לחצי שעה - 40 דקות, עד שתפו"א רכים, מושחמים ורוב הנוזלים מצומצמים. ומגישים חם.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('89dc74b3-8ed8-434a-9732-fef48af73b2d','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('89dc74b3-8ed8-434a-9732-fef48af73b2d','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|