תום במטבח: מכינים את המקרר לחורף
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('e6cbd4fe-e359-4d09-b552-7783fc606fcf','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e6cbd4fe-e359-4d09-b552-7783fc606fcf','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e6cbd4fe-e359-4d09-b552-7783fc606fcf','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e6cbd4fe-e359-4d09-b552-7783fc606fcf','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e6cbd4fe-e359-4d09-b552-7783fc606fcf','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e6cbd4fe-e359-4d09-b552-7783fc606fcf','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e6cbd4fe-e359-4d09-b552-7783fc606fcf','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
רגע לפני שהחורף מגיע זה בדיוק הזמן להכין לימון כבוש שיוכל להמשיך איתנו גם לעונת הקיץ
כבר יש תפוזים וקלמנטינות ובערב יש רוח קרירה ותכף בלי שנרגיש זה יעבור, אז בתור מתכננת מדופלמת זה הזמן להיזכר איך מכינים לימון כבוש שיחזיק אותנו גם בחודשי הקיץ המהבילים (מה חודשי, מה? חצי שנה של קיץ!) אפשר לטחון לממרח או לזרוק ל(כמעט) כל תבשיל כדי להקפיץ אותו למעלה עם טעם גן עדן. מה צריך? 10 לימונים
מלח גס פפריקה מתוקה שמן זית קרש חיתוך, סכין טובה וצנצנת גדולה עם פתח רחב (ליטר)
מה עכשיו? לשטוף טוב את הלימונים וגם את קרש החיתוך. לפרוס דק 8 מתוך הלימונים ובמידה ויש גרעינים להוציא אותם. עכשיו להתחיל למלא: 2 שכבות של לימונים, לפזר קצת מלח ושוב שתי שכבות של לימונים, להקפיד לדחוס טוב טוב. כשנגיע כמה סנטימטרים לפני סוף הצנצנת נפזר שוב מלח וגם כחצי כפית פפריקה. זה הזמן לסחוט מיץ מ-2 הלימונים שנותרו ולשפוך אותו לתוך הצנצנת עד לכיסוי מלא. מעל נוסיף כמה שלוקים של שמן זית. את הצנצנת נסגור טוב ונניח על השיש במקום מוצל ליומיים שלושה, אחר כך נעביר למקרר להמשך איחסון. תום מטבח משמח - פשוט. טעים. בריא | אתר | פייסבוק
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('f472565e-f6fb-4eae-bf52-beee978719d8','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('f472565e-f6fb-4eae-bf52-beee978719d8','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f472565e-f6fb-4eae-bf52-beee978719d8','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|