תבשיל בקר עם קטניות איטלקיות
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('9ba5a236-536c-4031-bee4-1ec451343ccd','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9ba5a236-536c-4031-bee4-1ec451343ccd','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9ba5a236-536c-4031-bee4-1ec451343ccd','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9ba5a236-536c-4031-bee4-1ec451343ccd','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9ba5a236-536c-4031-bee4-1ec451343ccd','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9ba5a236-536c-4031-bee4-1ec451343ccd','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9ba5a236-536c-4031-bee4-1ec451343ccd','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
המותג מאסטר שף מציע מתכון מושלם לימי חורף הקרים: קדירת בקר עם שעועית וגרגירי חומוס איטלקיים, ערמונים ויין, מנה מעולה שמחממת את הגוף והנפש.
מצרכים: 4 כפות שמן זית 1 בצל גדול, חתוך לקוביות
חצי קילו בשר כתף או שריר, חתוך לקוביות בינוניות 3 כפות רוטב טריאקי מאסטר שף 1 קופסא של עגבניות שלמות מקולפות מאסטר שף כף טימין טרי (רק העלים) 2 גזרים קלופים, חתוכים לפרוסות ברוחב 3 ס"מ 3 תפוחי אדמה קלופים, חתוכים לקוביות גדולות 1 קופסא של שעועית לבנה מאסטר שף 1 קופסא של גרגירי חומוס מאסטר שף 200 גרם ערמונים קלופים תבלינים: כפית מלח, כפית פלפל שחור, כף פפריקה מתוקה חצי כוס יין אדום מים לכיסוי אופן ההכנה: - בסיר עמוק מניחים שמן זית, בצל, פלפל שחור מלח, וקוביות בשר.
- מערבבים וסוגרים את קוביות הבשר מכל צדדיהן עד שהבשר משחים.
- מוסיפים 3 כפות טריאקי, קופסת עגבניות קלופות, פפריקה, טימין, גזר, תפו"א, כוס מים ויין.
- מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים שעועית, חומוס וערמונים.
- מכסים במים ומבשלים בכיסוי חלקי על אש נמוכה כשעה וחצי.
בתאבון..!!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('dd635779-af16-4834-bf32-b3e22787a527','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('dd635779-af16-4834-bf32-b3e22787a527','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|