שתי מנות מנצחות: פלאפל וחומוס
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('b3a2985f-2dfb-4960-826f-9318ef98b01d','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b3a2985f-2dfb-4960-826f-9318ef98b01d','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b3a2985f-2dfb-4960-826f-9318ef98b01d','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b3a2985f-2dfb-4960-826f-9318ef98b01d','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b3a2985f-2dfb-4960-826f-9318ef98b01d','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b3a2985f-2dfb-4960-826f-9318ef98b01d','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b3a2985f-2dfb-4960-826f-9318ef98b01d','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
לכבוד יום הבוחר, בחרנו בשבילכם שני מתכונים מנצחים של פלאפל וחומוס, כי מה יותר ישראלי מזה?
לכבוד הבחירות המקומיות שמתקיימות היום בכל רחבי הארץ, בחרנו שתי מנות מנצחות וישראליות במיוחד, כדורי הפלאפל טעימים להפליא, ירוקים וללא גלוטן וחומוס משגע לא פחות. עשו לעצמכם טובה ביום הבוחר ותבחרו נכון. פלאפל למצרכים:
1.5 כוס וחצי (גדולה) של גרגירי חומוס מושרים לילה במים (הרבה מים) ומסוננים 1 תפוח אדמה בינוני 1 בצל גדול 4 שיני שום גדולות צרור של פטרוזיליה (חבילה של סופר) 4 כפות קמח חומוס 1 אבקת אפיה 1 כפית מלח 1 כף שטוחה של תבלין פלאפל (בחנויות תבלינים) להכנה: לשים את כל הרכיבים במעבד מזון (פרט לאבקת אפיה ולתבלינים) לרסק עד שהכל יהיה טחון (לשים לב שכל התחתית כולל גרעיני החומוס נטחנו היטב). להוסיף את התבלינים (לטעום שזה מתאים לכם מבחינת המליחות אם חסר להוסיף עוד מלח) ואבקת האפייה. לערבב הכל היטב. להניח לשעה בצד. העיסה חייבת לנוח שעה. אחרי שעה, לשים בסיר שמן עמוק לטיגון. לעשות קציצות או לכדרר בעזרת המכשיר הנפלא של קציצות הפלאפל (עולה 10 ש”ח בכל חנות/בזאר של כלי בית) ולזרוק לשמן החם. לא לטגן על אש גבוהה מדי על מנת שהקציצה תהיה מבושלת היטב (גם בתוכה). להניח על נייר סופג ולאכול חםםםם ישר מהאש. כל כך טעים שבטח לא יספיק להתקרר. חומוס למצרכים: 1כוס גדולה גרגירי חומוס מבושלים (לפי ההוראות מאתמול) 3/4 כוס טחינה גולמית מיץ מחצי לימון 5-6 קוביות קרח מלח גס (הכי טוב אטלנטי) להכנה: לשים את הגרגרי חומוס עם הקרח במעבד מזון ולעבד עד שאין גושי קרח והגרגרים כולם מעוכים. להוסיף את הטחינה, הלימון והמלח ולעבד יחד 7-10 דקות. מתקבל חומוס בהיר ונפלא. לבדוק טעמים. מבחן התוצאה: תעשו שובל עם האצבע בתוך החומוס, אם נשאר שובל – החומוס מעולה. מי שלא יהיה לו שובל כבר יבין. להוסיף טחינה. אלונה זוהר, אמא ל-3, חיה, נושמת ויוצרת אוכל. בעלת סטודיו לעיצוב ומזה מספר שנים מתמקדת באהבתה הגדולה למטבח ולאוכל. למתכונים נוספים אתם מוזמנים לבקר כאן.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('61633877-4d47-4d68-a3c6-d13a8ff00fed','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('61633877-4d47-4d68-a3c6-d13a8ff00fed','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('61633877-4d47-4d68-a3c6-d13a8ff00fed','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|