שבלולי שמרים עם שברי שוקולד לבן ואגוזים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('91ac5826-496e-464d-a573-676b882f3219','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('91ac5826-496e-464d-a573-676b882f3219','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('91ac5826-496e-464d-a573-676b882f3219','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('91ac5826-496e-464d-a573-676b882f3219','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('91ac5826-496e-464d-a573-676b882f3219','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('91ac5826-496e-464d-a573-676b882f3219','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('91ac5826-496e-464d-a573-676b882f3219','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
חברת כרמית חולקת מתכון מפנק שבלולי שמרים עם שברי אגו שוקולד לבן ואגוזים. רמת קושי- קל להכנה.
שבלולי שמרים עם שברי אגו שוקולד לבן ואגוזים מצרכים לכ-24 שבלולים:
לבצק: 500 גרם קמח שמרים 1 מיכל שמנת מתוקה לבישול 1/4 כוס סוכר דמררה 75 גרם חמאה 1 ביצה טרופה למילוי: 1 כוס ממרח אגוזים או שקדים טבעי לא ממותק 1 כוס שברי שוקולד אגו לבן של כרמית 1 כוס אגוזים טחונים גס (לוז, פקאן, מלך) 6 כפות סוכר דמררה אופן ההכנה: מחממים מעט את השמנת והחמאה עד שהנוזלים פושרים. במיקסר עם וו לישה לשים את כל מרכיבי הבצק במשך כ-3 דקות לבצק רך ואחיד . עוטפים במגבת לחה ומתפיחים במשך כ-שעה וחצי. מחלקים את הבצק לשניים. על משטח מקומח מרדדים כל חלק קלות ליריעה מלבנית, ארוכה וצרה בעובי כחצי ס"מ. מורחים שכבה נדיבה של ממרח אגוזים (כחצי כוס) מפזרים מעל את שאר מרכיבי המילוי באופן אחיד. מגלגלים לגליל ארוך ומהודק. בעזרת סכין חדה מאוד חותכים כ-12 פרוסות עגולות ברוחב כ-2 ס"מ. מסדרים את הפרוסות בתוך תבנית שקעים או קוקוטים אישיים. חוזרים על אותה פעולה גם עם החלק השני של הבצק. מכסים ומתפיחים שוב במשך כחצי שעה. אופים בתנור בחום בינוני ,180 מעלות במשך כ-20 דקות למאפים אישיים. (המאפים מתקבלים זהובים ורכים – זהירות לא לאפות יותר מדיי) חורף נעים ומתוק!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('db0019eb-5333-4270-b33d-ef5f55e672ad','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('db0019eb-5333-4270-b33d-ef5f55e672ad','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('db0019eb-5333-4270-b33d-ef5f55e672ad','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|